Podešavanje opcija za ličnu sliku

Ako je organizacija omogućila slike, možete odabrati da li želite da prikažete sliku kao deo informacija o prisutnosti i, ako prikazujete sliku, da li da koristite podrazumevanu sliku ili neku drugu po sopstvenom izboru.

Izaberite jednu od sledećih mogućnosti:

Otvaranje opcija za ličnu sliku

Iz glavnog prozora programa Microsoft Lync opcije za ličnu sliku možete otvoriti na dva načina:

  • Kliknite na dugme Opcije i izaberite stavku Moja slika.

  • Pored dugmeta Opcije kliknite na strelicu Prikaži meni, izaberite stavku Alatke, izaberite stavku Opcije, a zatim izaberite stavku Moja slika.

Vrh stranice

Skrivanje lične slike

Svoju sliku možete sakriti od drugih korisnika softvera za komunikaciju Microsoft Lync Online. Kontakti će umesto slike videti praznu predstavu.

  • Da biste sakrili sliku, otvorite opcije za ličnu sliku i izaberite stavku Ne prikazuj moju sliku.

Vrh stranice

Prikazivanje poslovne slike

Lync Online podrazumevano prikazuje sliku iz direktorijuma preduzeća ako je dostupna. Ako ste promenili sliku, možete se ponovo vratiti na poslovnu sliku.

  • Da biste prikazali sliku iz direktorijuma preduzeća, otvorite opcije za ličnu sliku i izaberite stavku Podrazumevana poslovna slika.

Vrh stranice

Izbor sopstvene slike

Možete navesti neku drugu sliku koja će se prikazivati drugim osobama iz preduzeća i spoljnim kontaktima. Slika mora da se nalazi na javno dostupnoj Veb lokaciji. Detalje potražite u članku Priprema slike za Lync Online.

Vrh stranice

Povratak na prethodnu sliku

Da biste otkazali promene i vratili se na prethodnu sliku, otvorite opcije za ličnu sliku i izaberite stavku Vrati prethodnu sliku.

Vrh stranice

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×