Podešavanje postavki korišćenja podataka

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ako vaš iPad ima mobilnu vezu, možete da kontrolišete da li želite da napravite Lync audio i video pozive i delite sadržaj sastanka koristeći samo Wi-Fi ili tako što ćete koristiti mobilnu vezu kada niste povezani sa Wi-Fi mrežom.

Da biste prikazali ili promenili postavke korišćenja podataka:

  • Na ekranu moje informacije dodirnite stavku Opcije. Wi-fi postavki će biti prikazan na vrhu ekrana. Dodirnite stavku Zahtevaj Wi Fi... postavku koju želite da promenite.

Ovo su moguće postavke, podrazumevane vrednosti i njihov značaj:

Tip korišćenja podataka

Podrazumevana postavka

Šta ovo znači

Šta se dešava ako promenite ovu postavku…

Zahtevanje Wi-Fi mreže za VoIP

ISKLJUČENO

Lync će pokušati da koristi Wi-Fi mrežu za upućivanje poziva Lync , ali kada niste povezani sa Wi-Fi, Lync će koristiti mobilnu vezu.

… .da biste ON: ako ste povezani sa Wi-Fi mrežom, Lync će pokušati da koristi Wi-Fi mreže za pozive. Ako niste povezani sa Wi-Fi kada napravite audio ili video poziva, Lync pozivi se u broj koji navedete. U ovom scenariju ćete biti povezani sa zvučnom delu samo Lync poziv. Video zapis neće biti dostupna. To može dovesti do upotrebu vaših mobilnu govornu plana minuta.

Zahtevaj Wi-Fi za video

UKLJUČENO

Lync će koristiti samo Wi-Fi mrežu za upućivanje video poziva Lync . Nikada ne on će koristiti mobilnu vezu za slanje ili primanje videa.

… .da biste ISKLJUČENO: Lync će koristiti mobilnu vezu za slanje i primanje video zapisa kada niste povezani sa Wi-Fi mrežom. Ako ste povezani sa Wi-Fi, Lync pokušava da umesto toga koristite Wi-Fi mreže za video zapis. Video zapis nije dostupna za pozive preko broja mobilnog telefona povezali preko mobilnu govornu mrežu.

Zahtevanje Wi-Fi mreže za sadržaj

UKLJUČENO

Lync će koristiti samo Wi-Fi mrežu za prijem sadržaja sastanka. To ne koristi mobilnu vezu za prijem sadržaja sastanka.

… .da biste ISKLJUČENO: Lync će koristiti mobilnu vezu da biste dozvolili da prijem sadržaja sastanka kada niste povezani sa Wi-Fi mrežom. Ako ste povezani sa Wi-Fi, Lync će pokušati da koristi Wi-Fi mrežu za prijem sadržaja sastanka umesto toga.

Vrh stranice

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak ima prevedene sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×