Podrška za pristupačnost za Skype za posao

Podrška za pristupačnost za Skype za posao

Simbol čitanja naglas sa oznakom sadržaja čitača ekrana. U ovoj temi se govori o korišćenju čitača ekrana uz Office

Ovaj članak je za osobe sa oštećenim vidom koje koriste program za čitanje ekrana za Office proizvode i deo je skupa sadržaja Office pristupačnost. Uopšteniju pomoć potražite u članku Matična stranica podrške za Office.

Na ovoj stranici možete da pronađete veze ka člancima pomoći za pristupačnost koje su napravljene za osobe koje koriste čitače ekrana uz Skype za posao za Android. Da biste pronašli informacije o tome kako da kreirate Skype za posao za Android sastanke koji su pristupačni osobama sa umanjenim sposobnostima, pogledajte odeljak Učinite sastanak pristupačnijim uz Skype za posao.

Prvi koraci u korišćenju funkcija pristupačnosti u programu Skype za posao

Rad sa sastancima u programu Skype za posao

Rad sa pozivima i trenutnim porukama u programu Skype za posao

Takođe pogledajte

Sastanak može da bude pristupačniji uz Skype za posao

Na ovoj stranici možete da pronađete veze ka člancima pomoći za pristupačnost koje su napravljene za osobe koje koriste čitače ekrana uz Skype za posao u Outlook na vebu. Da biste pronašli informacije o tome kako da kreirate Skype za posao sastanke koji su pristupačni osobama sa umanjenim sposobnostima, pogledajte odeljak Učinite sastanak pristupačnijim uz Skype za posao.

Prvi koraci u korišćenju funkcija pristupačnosti u programu Skype za posao

Rad sa pozivima i trenutnim porukama u programu Skype za posao

Rad sa emitovanjem Skype sastanka

Uz Emitovanje Skype sastanka možete da planirate, proizvodite i emitujete sastanke ili događaje velikom broju gledalaca. Više informacija potražite u članku Šta je to emitovanje Skype sastanka?

Takođe pogledajte

Sastanak može da bude pristupačniji uz Skype za posao

Važno: Informacije o hitnim službama u kojima se nudi PSTN pozivanje
Sa PSTN pozivanjem hitne službe rade drugačije nego sa tradicionalnom telefonskom uslugom na sledeće načine: (i) PSTN pozivanje možda nećete znati stvarnu lokaciju za hitne službe pozivaoca, što može dovesti do preusmeravanje poziva na pogrešan korisnički centar hitne službe i/ili slanje hitne službe na pogrešnu lokaciju; (ii) ako uređaj korisnika nema napajanje, ako dođe do nestanka struje ili iz bilo kog razloga ne može da pristupi internetu, korisnik ne može da uputi poziv hitnoj službi putem usluga PSTN pozivanja; i (iii) usluge PSTN pozivanja mogu se koristiti bilo gde na svetu gde je internet veza dostupna, korisnici ne treba da upućuju pozive hitnim službama sa lokacija izvan svoje zemlje zato što poziv verovatno neće biti preusmeren na odgovarajući centar na toj lokaciji.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×