Pokretanje neplaniranog sastanka na mreži

Neplanirani sastanak na mreži ili konferencijski poziv u programu Lync Online možete pokrenuti pomoću komande Sastani se odmah ili tako što ćete izabrati kontakte, kliknuti desnim tasterom miša na njih i odabrati željeni tip interakcije.

Izaberite jednu od sledećih mogućnosti:

Pokretanje neplaniranog sastanka pomoću komande „Sastani se odmah“

 Pratite ove korake da biste pokrenuli neplanirani sastanak pomoću komande Sastani se odmah.

  1. U glavnom prozoru programa Lync Online kliknite na strelicu nadole pored dugmeta Opcije Ikona „Opcije“ i izaberite stavku Sastani se odmah.

    • U prozoru grupnog razgovora izaberite meni Opcije za osobe Dugme „Opcije za osobe“ u programu Lync i uradite nešto od sledećeg:
      izaberite opciju Pozovi po imenu ili broju telefona, a zatim odaberite učesnike sa spiska kontakata.

    • Izaberite opciju Pozovi po e-pošti, popunite poziv za sastanak i postavite opcije sastanka po potrebi. Detalje potražite u člancima Kreiranje poziva za sastanak na mreži i Postavljanje opcija sastanka na mreži.

Kada odaberete opciju Pozovi po imenu ili broju telefona, učesnici primaju obaveštenje na radnoj površini koje im omogućava da se pridruže sastanku. Kada odaberete opciju Pozovi po e-pošti, učesnici se mogu pridružiti sastanku čim prime poziv i kliknu na vezu za pridruživanje.

Vrh stranice

Pokretanje neplaniranog sastanka izborom kontakata

Pratite ove korake da biste pokrenuli neplanirani sastanak sa spiska kontakata.

  1. U glavnom prozoru programa Lync Online, sa spiska kontakata izaberite neke kontakte tako što ćete držati pritisnut taster CTRL i kliknuti na željene kontakte.

  2. Kliknite desnim tasterom miša na izabrane kontakte i izaberite nešto od sledećeg: Pošalji trenutnu poruku, Započni konferencijski poziv, Započni video poziv ili Deli.

Napomena:  Vaš dobavljač audio konferencija možda ne obezbeđuje uključivanje u audio konferenciju biranjem prilikom pokretanja neplaniranih sastanaka na ovaj način. Samo zvuk računara se može koristiti za konferenciju.

Vrh stranice

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×