Pređi na glavni sadržaj

Pomoć za programske dodatke za Excel za Windows

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Analysis ToolPak / Analysis ToolPak – VBA

Koristite Analysis ToolPak za složene statističke analize, kao što su regresija, histogrami, uzorkovanje i z-testovi. Dostupne su i posebne VBA funkcije za korišćenje sa programskim dodatkom Analysis ToolPak.

Pomoć za Analysis ToolPak / Analysis ToolPak VBA

Alatke za valutu evro

Programski dodatak „Alatke za valutu evro“ programa Excel obezbeđuje alatke za rad sa valutom evro i nacionalnim valutama zemalja članica Evropske unije (EU) koje su usvojile evro.

Pomoć za „Alatke za evro“

Office programski dodatak za Microsoft Dynamics AX

Koristite ovaj programski dodatak da biste uvezli podatke u softver Microsoft Dynamics AX ili izvezli podatke iz softvera Microsoft Dynamics AX u Excel radnoj svesci koja je dinamički povezana sa tabelama u softveru Microsoft Dynamics AX. Možete da kreirate i Excel predloške za deljenje sa kolegama.

Pomoć za programski dodatak Dynamics AX

Power Map

Power Map je trodimenzionalna (3-D) alatka za vizuelizaciju koja omogućava da pogledate informacije. Možete da otkrijete uvide koje možda niste videli u tradicionalnim dvodimenzionalnim (2-D) tabelama i grafikonima.

Pomoć za Power Map

Power Pivot

Koristite Power Pivot za izvršavanje moćne analize podataka i pravljenje detaljnih modela podataka. Pomoću programskog dodatka Power Pivot možete da spojite velike količine podataka iz različitih izvora, brzo izvršite analizu informacija i lako delite uvide.

Pomoć za Power Pivot

Power Query

Koristite Power Query za lako otkrivanje podataka iz javnih i poslovnih izvora podataka i povezivanje sa njima. Ovde spadaju nove mogućnosti za pretragu podataka, kao i mogućnosti jednostavne transformacije i objedinjavanja podataka iz nekoliko izvora podataka, tako da možete nastaviti da ih analizirate u programu Excel.

Pomoć za Power Query

Power View

Programski dodatak Power View pruža utisak pri radu sa interaktivnim istraživanjem, vizuelizacijom i prezentacijom podataka koji podstiče intuitivno i namensko izveštavanje.

Pomoć za Power View

Program za ažuriranje QuickBooks izveštaja

Koristite ovaj programski dodatak da biste ažurirali sačuvane QuickBooks izveštaje dok radite u programu Excel.

Pomoć za „Program za ažuriranje QuickBooks izveštaja“

Rešavač

„Rešavač“ je Excel programski dodatak koji možete da koristite za analizu šta-ako. Koristite „Rešavač“ da biste pronašli optimalnu (maksimalnu ili minimalnu) vrednost za formulu u jednoj ćeliji – koja se zove ćelija cilja – koja podleže ograničenjima za vrednosti drugih ćelija formula na radnom listu.

Pomoć za „Rešavač“

Kontrola unakrsne tabele

Koristite programski dodatak kontrole unakrsne tabele da biste upoređivali i analizirali radne sveske, pojedinačne radne listove, ćelije i više od toga.

Pomoć za kontrolu unakrsne tabele

Programski dodatak Team Foundation (TFS)

Koristite programski dodatak Team Foundation da biste dodali ili izmenili Team Foundation radne stavke iz programa Excel.

Pomoć za programski dodatak Team Foundation

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×