Pređi na glavni sadržaj

Ponovo pokrenite da biste primenili postavke privatnosti

Ako ste promenili postavke privatnosti u sistemu Office, bićete upitani da ponovo pokrenete Microsoft Office. Ako niste sami promenili postavke, moguće je da je IT administrator napravio promenu koja utiče na vaš uređaj ili da se sinhronizovao drugačiji uređaj na ovom uređaju. Ponovno pokretanje je neophodno zato što ne možemo da primenimo nove postavke privatnosti na usluge koje su već pokrenute. Kada ponovo pokrenete Office, trebalo bi da nastavite da koristite Office normalno, sa izabranim novim postavkama privatnosti.

Da biste ponovo pokrenuli Office, jednostavno napustite Office aplikacije, kao što su Word ili Outlook i ponovo ih pokrenite.

Napomena: Ako imate više od jedne Office aplikacije pokrenute, moraćete ponovo da pokrenete sve pokrenute Office aplikacije da bi ažurirane postavke privatnosti stupile na snagu.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×