Upravljajte zakazanim obavezama, planovima, budžetima – lako uz Microsoft 365

Poređenje funkcija između Microsoft Učionicom Preview i učionicom iskustva u Microsoft Teams

Poređenje funkcija između Microsoft Učionicom Preview i učionicom iskustva u Microsoft Teams

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Upravljanje učionicom

Predavanje cilj

Pregled Microsoft Učionicom

Učionicom iskustva u Microsoft Teams

Dodavanje i uklanjanje studente.

Dodavanje radne liste razred putem sinhronizacije podataka škola ili dodavanje i uklanjanje studente po imenu.

Dodavanje radne liste razred putem sinhronizacije podataka škola ili Dodavanje i Uklanjanje studente po imenu.

Upravljanje više klase odjednom.

Objavite dodeljene u više učionice u isto vreme i „Deaktiviraj” pored klase.

Trenutno, unakrsno objavljivanje nije dostupna u programu Microsoft Teams. Međutim, Upravljanje više klase iz programa Microsoft timovima i pomerajte lako između klase kanala sa jednim kliknite na dugme.

Zajedničko predavanjima sa drugim profesorima.

Nedostupno.

Dodavanje ili Uklanjanje nastavnika saradnika. Oni će da dele iste dozvole kao možete da upravljate studente, zadatke i klasa sadržaja.

Kopirate na prazan radni list za svaki student sa jednim klikom.

Da priložite dokumente zadatak sa računara ili iz usluge OneDrive.

Kreiranje zadatak i navedite želite studentima da biste uključili dokument. Ovo će priložite identične prazne datoteke svakog studenta zadatak.

U budućnosti, možete da navedete beležnicu stranice i je priložite novi zadatak pomoću iste korake i da distribuirate identične praznu stranicu svakog studenta beležnicu za razred, bez napuštanja aplikacije.

Dodajte bogatog sadržaja zadatke, uključujući veze, PDF datoteke, video zapise, prezentacije, kvizove i još mnogo toga.

Deljenje medija kao što su YouTube ili Microsoft Sways u razgovorima ili na stranicama OneNote Beležnica za razred.

Prilaganje referentni materijal dodeljene– uključujući dokumenti, PowerPoint prezentacija, veze ili PDF datoteke.

Prilagodite zadatke tako što ćete krajnji vrednost datuma i tačku. Praćenje pregledali zadatke.

Podesite dodeljene krajnji datuma, vremena i prilagođene tačku vrednosti. Pregledajte i dodelite ocene pomoću Beležnica za razred.

Kreiranje, prilagođavanje distribuirate i pregledali zadatke u okviru dodeljene karticu spremni opcionalno krajnji rokovi i prilagođene tačku vrednosti za zadatke dok ih kreirate. Takođe možete navesti jedinstvene slučajevima, kao što je Dozvoljavanje kasni red u ovom vratili dodeljene da biste kasnije uredili. Praćenje studentskih toka kao dodeljene su uključeni.

Radna verzija i planiranje zadataka da biste kasnije da dodelim.

Nedostupno.

Čuvanje dodeljene kao radne verzije ako ne završite sa uređivanjem ih još. Mogućnost da biste planirali zadatke da biste dodelili određenog datuma uskoro.

Sprovođenje anketa klase.

Nedostupno.

Microsoft Teams vam omogućava da dodavanje kartica u svom razredu, uključujući Microsoft Forms i Polly lokacije. Upravljanje anketa u ovoj kartici.

Ne predstavljaju pitanje u bilo kom trenutku u razred kanala za prikupljanje studenta odgovore neformalnom.

Prilagodite podrazumevana boja, teme ili slike na svom razredu.

Izaberite natpisi, ikona i naslovi za predstavljanje klase ili u školi.

Možete da izabere predstavnika sliku i teme na svom razredu iz teme paketi.

Skladište klase resursa u jednom postavite, uključujući važne ukazuju na dokumente, kao što syllabi ili klase pravila.

Koristite beležnicu za razred biblioteka sadržaja da biste objavili stranice koje ne želite da uredite studenti. Stranica može biti zaštićene lozinkom. Kreirajte grupu odeljaka samo za nastavnika da biste sprečili sadržaja privatno studentima.

Otpremite datoteke koje želite da delite sa ceo razred na karticu datoteka u Opšte postavke kanala ili neki drugi kanal. Takođe možete da zakačite dokumenta na vrh timu kao karticu da biste dali klase jednostavan pristup.

Korišćenje biblioteka sadržaja stranice u beležnicu za razred za deljenje samo za čitanje informacija sa studentima kao i.

Organizovanje krajnji rokovi i važne kalendar podsetnike za studente, kao i daju učenicima više mesta da biste proverili predstojeće zadatke.

Zadatak datuma automatski pojavljuju na Učionicom kalendara. Učenici će moći da prikažete buduće zadatke i one koje su već okrenuli u pomoću dugmeta „Označi gotovo”.

Studente da se obratite nastavnike jedan-jedan za pomoć na zadatke.

Prikaz kalendara će biti podržane u tekstu.

Studenti mogu daprikažete zadatke koji imaju preko svoje razrede, ili tako što ćetepojedinačni čas, napred i nazad tokom trenutne sedmice, prošle sedmice ili budućih sedmica. Ako su izaberite zadatak, ona će se otvoriti tako da oni moguPrikaz detalja ili prosledite rad. Studenti obavešteni dana pre nego što zadatak dospeva i nastavnike obavešteni sa tim koliko studenata prijaviti zadatak određenog dana.

Ostali u toku studentski rad – uključujući zadatke da biste pregledali, pitanja ili komentare.

Sve dodeljene su prikupljene na jednom mestu da biste pregledali. Nastavnici primate studenta komentare i pitanja putem na jedan razgovore i koristite beležnicu za razred kao druga opcija za interakciju sa studente i svoj rad.

Pratite zadatke učenika u karticu dodeljenestudenti mogu da se postavljaju pitanja na kanalu i koriste @mention da vašu pažnju. Obaveštenja u feeda o aktivnostima vam pomažu da ostanete preko sve zadatke i diskusijama. Ako ćaskanje omogućen za vaš tim za razred, studente možete takođe da zatražite privatne na jedan pomoć od vas tamo.

Praćenje studentskih zadatak prosleđivanja, pregledajte rad, dodajte povratne informacije i proverili studente koji ste ažurirali zadatke.

Mogućnost da pregledate rad i dodelite ocena je dostupna.

Razred brzo i lako pomoću funkcije "redigovanje". Pogledajte ažuriranja statusa na kojoj studente prijaviti zadatak i kretanje po koordinatnoj mreži da pregledate rad, dodajte povratne informacije i dodelite tačaka. Takođe možete da otvorite prikaz preko celog ekrana, što vam omogućava da premestite studenata za studenta i pregledajte studentski rad u režimu celog ekrana.

Izvoz ocena da biste objavili na drugom mestu.

Izvezite ocene kao CVS datoteka i uvoza vaše LMS ako vaš LMS podržava ovu funkciju.

Mogućnost sinhronizacije ocene iz učionicom iskustva u Microsoft Teams da je LMS uskoro. Izvezite ocene kao CVS datoteka i uvoza vaše LMS ako vaš LMS podržava ovu funkciju.

Omiljeni predavanja alatki i aplikacija integrišu platforme.

Koristite ceo paket Office 365 na mreži i radne površine programima, uključujući Word, PowerPoint, Excel i OneNote. Beležnicu za razred vam omogućava da sinhronizujete zadatke i ocene sa LMSs uključujući Edmodo Google Učionicom, koji, Schoology i još mnogo toga.

Koristite ceo paket Office 365 na mreži i radne površine programima, uključujući Word, PowerPoint, Excel i OneNote. Pristup sadržaja u datotekama karticu ili PIN-a dokumenata na vrh razredu.

Microsoft Teams ima u sinhronizaciji sa sledećim obrazovne upravljanje sistemima i alatke: platno, McGraw Hill i Schoolology. Otkrijte dodatne aplikacije tako što ćete izabrati ikonu Dodaj karticu .

Komunikacija sa studentima i saradnja zajedno

Predavanje cilj

Pregled Microsoft Učionicom

Učionicom iskustva u Microsoft Teams

Pristup aplikaciji bilo kada i bilo gde.

iOS i Android aplikacije su dostupne. Oblak onedriveskladištu je dostupna na svim platformama zasnovane na Vebu. OneNote beležnice mogu da se koriste na aplikaciju OneNote koja je dostupna na iOS, Android, Windows i Mac računara.

Microsoft Teams je dostupna na Vebu i kao aplikaciju za iOS, Android, Windows i Mac računara. Kartica "zaduženja" uskoro stiže u Microsoft Teams za mobilne uređaje.

Navedite povratne informacije u realnom vremenu studentima.

Dostupna je u realnom vremenu povratne informacije.

Navedite povratne informacije u praćenjem tim klase kanali u realnom vremenu. Možete da odgovarate na poruke studenata tamo i prikazali njihove diskusije. Svaki kanalu karticu beleške odgovara u odeljak u prostor za saradnju beležnicu za razred. Prikaz, pisanje, crtanje ili zapise perom na bilo koju stranicu sa beleškama za pružanje povratnih informacija u realnom vremenu.

Kreiranje i upravljanje diskusijama klase i saradnju u više scenarijima.

Upravljanje diskusijama razred pomoću funkcije "Microsoft Učionicom razgovori".

Svaki Microsoft Teams kanal sadrži razgovore karticu nastavnici mogu koristiti @mentions Opšte postavke kanala ili ime klase da biste objavili objave. Koristite @mention da biste dobili određeni tim člana pažnju. Studenti mogu da predstavljaju ili odgovori na pitanja i odgovaranje na jedni drugima u razgovorima, kao i. Nastavnici možete da sačuvate važne niti ili deljenje datoteka i slika u poruku. „Obeležite” objave potvrđuje studenta objave brzo.

Kontrolisanje klase diskusije tako što ćete kontroli koji možete da objavite gde i isključivanje tona neprikladne komentare ili određene studente.

Da, nastavnici mogu kontrolisanje klase diskusijama.

Nastavnici kontrole koje možete da objavite gde u postavkama class tima, uključujući da li su omogućene @mentions za ceo razred. Nastavnici takođe imate mogućnost da izbrišete neprikladne komentare ili Privremeno isključili određene studente.

Deli obogaćenih sadržaja, uključujući veze, video zapise i slike.

Da, bogatog sadržaja je deljeni.

Nastavnici mogu da priložite datoteku ili deljenje veze unutar razgovora karticu poruka. Ugrađivanje veze, video zapise, slike, prezentacije i još mnogo toga u beležnicu za razred uključenim u svakom class tima.

Distribucija sadržaja studentima odmah i/ili deljenje ekrana sa studentima.

Koristite funkciju Beležnica za razred je distribuirate stranice da biste kopirali sadržaj u studente.

Datoteke koje delite u razgovoru automatski se dodaju na karticu datoteke i sinhronizovanje sve promene koje napravite u dokument. Rasporedi referentni materijal i prazne radne listove za studente pomoću kartice dodeljene. Prilaganje veze, PDF datoteke, ili OneNote Beležnica za razred stranice kao referentni materijal ili Word, PowerPoint, ili dokumente da uključite u u programu Excel.

IT podršku

Predavanje cilj

Pregled Microsoft Učionicom

Učionicom iskustva u Microsoft Teams

Besplatni AD i bezbedno. Nikada ne će koristiti sadržaj ili učionicom podataka za reklamiranje svrhe.

Microsoft Učionicom Preview ne oglasi i će ne koristi sadržaj ili učionicom podataka za reklamiranje svrhe.

Microsoft Teams ne oglasi i će ne koristi sadržaj ili učionicom podataka za reklamiranje svrhe.

Profesore i studente da se prijavite na jedinstvenog prijavljivanja.

Da, Microsoft Učionicom Preview radi sa jedinstveno prijavljivanje.

Da, Teams Microsoft radi sa jedinstveno prijavljivanje.

Besplatni materijal za obuku dostupna za usavršavanje i početak korišćenja.

Da, besplatnu obuku materijal dostupni su za Microsoft Učionicom Preview i Beležnica za razred.

Da, besplatnu obuku materijal su dostupne i pravite uvek više. Da biste saznali više i počnite početak korišćenja školi danas pomoću vodiča za za nastavnicima, osoblja i Ispunjavaju timovima Microsoft .

Možete da se povežete sa drugim korisnicima timovima i Saznajte više o Microsoft timovima tehnički zajednice.

Sve lične podatke je bezbedan i zaštićenim.

Microsoft Učionicom Preview se pridržava sve O365 bezbednosti i privatnosti smernice za usklađenost.

Microsoft Teams se pridržava sve O365 bezbednosti i privatnosti smernice za usklađenost.

Dodatni resursi za nastavnicima

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×