Poruka o grešci „InfoPath ne može da sačuva sledeće obrazac” kada pokušate da objavite InfoPath obrasca na serveru SharePoint Server 2013

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Simptomi

Potrebno je da koristite Microsoft InfoPath na operativnom sistemu Windows Server 2008 R2 serveru i funkcija utisak nije omogućena na serveru. U ovom slučaju, ne možete da koristite InfoPath da biste objavili InfoPath obrasca na serveru Microsoft SharePoint Server 2013. Pored toga, kada pokušate da objavite i sačuvajte obrazac, dobijate sledeću poruku o grešci:

InfoPath ne može da sačuva sledeće obrasca: ime obrasca. Ova biblioteka dokumenata je preimenovana ili izbrisana ili problema sa mrežom sprečavaju čuva datoteku. Obratite se administratoru mreže.

Uzrok

Do ovog problema dolazi jer funkcija utisak nije omogućena na operativnom sistemu Windows Server 2008 R2 serveru. Stoga, veze nije moguće učiniti sa servera Windows Server 2008 R2 na SharePoint serveru.

Zaobilazno rešenje

Da biste rešili ovaj problem, instalirajte funkciju "utisak" i ponovo pokrenite Windows Server 2008 R2 servera. Pokrenite uslugu "teme" iz usluge Windows konzole.

Budite korak ispred uz Microsoft 365

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×