Postavke i informacije za List Builder: Kredit za List Builder u Menadžeru za poslovne kontakte

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Važno: Obaveštenje o zatvaranja usluge Microsoft će prekine u uslugu E-mail Marketing efikasne 1 maj 2009, ali možete da nastavite da koristite uslugu do 1 maja 2009.

Na usluga E-Mail Marketing, koja je instalirana sa Menadžer za poslovne kontakte za Outlook, omogućava mesečni krediti možete koristiti za pripremu i slanje prilagođenih e-poruka.

Kupovina više krediti     Izaberite ovu opciju da biste dodali više krediti u tekućem mesecu.

Napomena: Ovo je deo proces kreiranja liste distribucije u marketinških usluga e-pošte za vaš marketinška kampanja, a zatim praćenja rezultata. Samo izaberite Uslugu E-Mail Marketing kao metod distribucije na vaše marketinške kampanje obrazac. Da biste kreirali marketinške kampanje u Menadžeru za poslovne kontakte meniju, izaberite stavku Marketinške kampanje, a zatim kliknite na dugme novo.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×