Postavke kalendara

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kalendar je u potpunosti integrisan sa e-poštom, kontaktima i drugim funkcijama programa Outlook Web App. Koristite karticu Kalendar u okviru Postavke da biste kontrolisali podrazumevani izgled i postavke za kalendar.

Da biste karticu Kalendar sa glavnom Outlook Web App stranice, idite u gornji ugao i odaberite postavke Ikona „Postavke“ >Opcije> postavke>Kalendar. Kada ste završili sa pravljenjem izmena, kliknite na dugme Sačuvaj.

Želim da promenim postavke za

Izgled

Podsetnici

Automatska obrada

Obaveštenja razmene tekstualnih poruka

Izgled

Koristite postavke Izgled da biste kontrolisali izgled kalendara.

Postavka

Opis

Prikaz radne sedmice kao

Izaberite dane za prikazivanje kada u kalendaru odaberete prikazRadna sedmica.

Podešavanje radnog vremena

Neradno vreme se pojavljuje u tamnijoj boji od ostatka kalendara. Kada koristite pomoćnik za planiranje, radno vreme svakog učesnika se uzima u obzir za predložena vremena za sastanak.

Prikaz brojeva sedmica u prikazu meseca

Potvrdite izbor u ovom polju za potvrdu da biste prikazali broj sedmice kada prikazujete kalendar u prikazu Mesec.

Prvi dan sedmice

Dan koji ovde izaberete pojaviće se kao prvi dan sedmice u prikazu Sedmica.

Prikaz časova u

Koristite ovu postavku za podešavanje pomaka u kojima kalendar prikazuje vreme. Koristite dugmad opcija da biste izabrali pomake od 15 ili 30 minuta.

Vrh stranice

Podsetnici

Postavke Podsetnici kontrolišu podrazumevane podsetnike za stavke na kalendaru. Podsetnici se podrazumevano uključuju i podešavaju na 15 minuta pre isteka stavke.

Postavka

Opis

Prikaži obaveštenja podsetnika

Potvrdite izbor u ovom polju za potvrdu da biste prikazali podsetnik za stavke kalendara.

Reprodukuj zvuk pri isteku podsetnika

Potvrdite izbor u ovom polju za potvrdu da bi se reprodukovao zvuk pri isteku podsetnika.

Podrazumevani podsetnik

Koristite ovu postavku da biste podesili koliko unapred pre događaja želite da se pojavi podrazumevani podsetnik.

Vrh stranice

Automatska obrada

Koristite postavke Automatska obrada da biste kontrolisali kako se upravlja pozivima za sastanak, odgovorima i obaveštenjima.

Postavka

Opis

Automatski postavi nove zahteve za organizovanje sastanka u moj kalendar, označene kao uslovne

Potvrdite izbor u ovom polju za potvrdu da biste automatski dodavali nove sastanke u kalendar i označavali ih kao uslovne. Izbor ove opcije ne šalje odgovor organizatoru sastanka.

Brisanje poziva na sastanak i odgovora koji su ažurirani

Potvrdite izbor u ovom polju za potvrdu da biste iz prijemnog poštanskog sandučeta automatski uklonili zastarele pozive za sastanak i odgovore.

Automatska obrada poziva i odgovora od spoljnih pošiljalaca

Potvrdite izbor u ovom polju za potvrdu da biste na kalendar primenili pozive za sastanak i odgovore od osoba koje nisu u adresaru vaše organizacije. Pozivi za sastanak i odgovori od osoba koje nisu u adresaru neće podrazumevano biti primenjeni na kalendar.

Brisanje obaveštenja o prosleđenim sastancima

Potvrdite izbor u ovom polju za potvrdu da biste automatski stavljali obaveštenja o prosleđenim sastancima u fasciklu Izbrisane stavke. Podrazumevano ćete primati ova obaveštenja kada neki učesnik sastanka prosledi sastanak koji organizujete novom primaocu. Izbor ove opcije ne utiče na obradu odgovora na pozive za sastanak.

Vrh stranice

Obaveštenja o razmeni tekstualnih poruka

Obaveštenja o kalendarskim događajima vam se mogu slati direktno na telefon u vidu tekstualnih poruka. Ako još uvek niste podesili obaveštenja o razmeni tekstualnih poruka, videćete dugme sa oznakom podesi obaveštenja. Kada podesite obaveštenja o razmeni tekstualnih poruka, moći ćete da upravljate ovim postavkama.

Postavka

Opis

Obaveštenja kada mi je kalendar ažuriran u sledećih <broj dana) dana

Potvrdite izbor u ovom polju za potvrdu da biste primali tekstualna obaveštenja o ažuriranjima kalendara. Kada potvrdite izbor u ovom polju za potvrdu, izaberite iz opsega od 1 do 7 dana. Potvrdite izbor u polju za potvrdu Samo tokom radnog vremena da biste ograničili obaveštenja na radno vreme koje ste podesili u postavkama Izgled.

Obaveštenja za podsetnike za sastanak

Potvrdite izbor u ovom polju za potvrdu da biste primali obaveštenja o predstojećim sastancima. Potvrdite izbor u polju za potvrdu Samo tokom radnog vremena da biste ograničili obaveštenja na radno vreme koje ste podesili u postavkama Izgled.

Dnevni redovi kalendara

Potvrdite izbor u ovom polju za potvrdu da biste primili dnevni red putem tekstualne poruke. Kada potvrdite izbor u ovom polju za potvrdu, odaberite vreme u koje želite da vam se pošalje dnevni red.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×