Postavke naloga su odsutno u aplikaciji "Pošta" ili "Kalendar" za Windows 10

Ostanite povezani i radite po rasporedu

Uz Outlook – organizator životnih obaveza – možete biti organizovani, raditi sve na vreme i profesionalno.

Nabavite Microsoft 365

Ako primite poruku u aplikaciji "Pošta" ili "Kalendar" za Windows 10 da su postavke naloga izdatene, postoji nekoliko stvari koje možete da uradite da biste rešili problem.

Potvrdite lozinku

Najčešći uzrok zastarelog naloga je netačna lozinka. Izaberite stavku Popravi nalog na traci sa obaveštenjima na vrhu aplikacije "Pošta" ili "Kalendar". Ako je lozinku netačna, videćete poruku koja od vas traži da ažurirate lozinku. Unesite novu lozinku i kliknite na dugme Gotovo.

Savet: Ako želite da promenite lozinku za nalog odobavljača e-pošte – na primer, Gmail ili iCloud – moraćete da posetite veb sajt svog dobavljača usluga e-pošte. Pogledajte odeljak Promena lozinke za više informacija.

Potvrdite izbor u polju za potvrdu bezbednosni certifikat

Ako lozinka nije problem, možda imate grešku certifikata. Ako je tako, videćete poruku „Postoji problem sa bezbednosnim certifikatom servera. Bezbednosni certifikat nije od pouzdanog autoriteta za izdavanje certifikata.“

Ova greška se često dešava kad ne koristite SSL za obezbeđivanje naloga e-pošte. Da biste popravili ovu grešku, koristite sledeće korake.

 1. Odaberite stavke Postavke > Upravljanje nalozima.

 2. Odaberite nalog koji je zastareo da biste prikazali dijalog sa postavkama naloga.

 3. Odaberite stavke Promena postavki sinhronizacije poštanskog sandučeta > Napredne postavke poštanskog sandučeta. Možda ćete morati da se pomerite nadole u dijalogu da biste videli Napredne postavke poštanskog sandučeta.

 4. Potvrdite izbor u poljima Zahtevaj SSL za dolaznu e-poštu i Zahtevaj SSL za odlaznu e-poštu a zatim odaberite stavke Gotovo > Sačuvaj.

Posebna uputstva za druge naloge

Da biste koristili iCloud nalog, morate da omogućite dvostruku potvrdu identiteta na iCloud nalogu i generišete lozinku specifičnu za aplikaciju da biste dodali iCloud nalog u aplikaciju "Pošta". Više informacija o generisanju lozinke karakteristične za aplikaciju za korišćenje sa ikonom potražite u članku dva faktora potvrde identiteta za Apple ID

 1. Prijavite se na stranicu Apple ID naloga.

 2. Izaberite stavku Generisanje lozinke ispod lozinki za aplikaciju.

 3. Sledite uputstva na ekranu.

Microsoft je dodao OAuth podršku za Yahoo! naloge u Windows 10 ispravci za kreativne. Da biste odmah instalirali ispravku za kreativne, idite na sajt za preuzimanje softvera i izaberite stavku Ažuriraj odmah. Više informacija o ispravci potražite u članku Windows 10 ispravka za kreativne je ovde.

Ako imate japanski nalog Yahoo! e-pošte, moraćete da uradite sledeće:

 • Moraćete da dodate Yahoo! nalog kao IMAP nalog. Da biste to uradili, pratite korake u odeljku Dodavanje naloga pomoću naprednog podešavanja iznad koristeći imap.mail.yahoo.co.jp za server dolazne pošte i smtp.mail.yahoo.co.jp za server odlazne pošte.

Da biste sinhronizovali QQ poštansko sanduče pomoću aplikacija „Pošta“ i „Kalendar“, morate da omogućite IMAP nalog u usluzi QQ.

 1. Prijavite se na QQ nalog.

 2. Izaberite opcije Postavke > Nalog > Omogućavanje IMAP-a.

  Napomena: QQ nalog mora da bude aktivan duže od 14 dana da biste mogli da omogućite IMAP.

 3. U aplikacijama „Pošta“ i „Kalendar“, uklonite QQ nalog i ponovo ga dodajte.

  QQ nalog bi trebalo sada automatski da se sinhronizuje.

Kada pokušate da se povežete na GMX.de ili WEB.de nalog u aplikacijama Pošta i Kalendar, primićete e-poruku u GMX.de ili WEB.de poštanskom sandučetu sa uputstvima o tome kako da omogućite pristup.

 1. U veb pregledaču se prijavite na GMX.de ili WEB.de nalog.

 2. Pronađite e-poruku sa uputstvima o tome kako da se povežete na nalog u aplikacijama Pošta i kalendar i pratite uputstva.

 3. Trebalo bi da se sada automatski sinhronizujete sa aplikacijama Pošta i Kalendar.

I dalje vam je potrebna pomoć?

Takođe pogledajte

Promena lozinke u aplikaciji "Pošta" za Windows 10

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×