Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Select a different account.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojih želite da se prijavite.

Da biste pristupili postavkama privatnosti, otvorite bilo koju Office aplikaciju, izaberite stavku Nalog i u okviru Privatnost naloga kliknite na dugme Upravljanje postavkama . To će otvoriti dijalog „Postavke privatnosti naloga“ gde možete da izaberete opcije privatnosti.

Ako je Office aplikacija već otvorena, izaberite karticu Datoteka, a zatim stavku Nalog (ili Office nalog u programu Outlook) > Upravljanje postavkama.

Napomene: 

  • Ovo se odnosi na Office verzije 1904 ili novije verzije.

  • Ako koristite Office sa poslovnim ili školskim nalogom, administrator je možda konfigurisao koje postavke ste u mogućnosti da promenite. 

U operativnom sistemu Windows ove postavke primenjuju se na Word,Excel,PowerPoint,Outlook,OneNote, Access,Project iVisio.

Više detalja

Potražite opciju Nalog u donjem levom uglu prozora. 

Kartica „datoteka“ u sistemu Office sa strelicom koja pokazuje na opciju „Nalog“

Izaberite stavku Upravljanje postavkama uokviru Privatnost naloga.

Tabla "Nalog" na kojoj je prikazano dugme "Privatnost naloga", "Upravljanje postavkama"

Da biste pristupili postavkama privatnosti, otvorite bilo koju Office aplikaciju, izaberite meni aplikacije > Željene postavke > privatnost. To će otvoriti dijalog „Postavke privatnosti naloga“ gde možete da izaberete opcije privatnosti.

Ikona "Privatnost" u okviru željene opcije aplikacije.

Na Mac računaru ove postavke primenjuju seWord,Excel,PowerPoint,Outlook iOneNote.

Da biste pristupili postavkama privatnosti u Word,Excel,PowerPoint, OneNote iVisio:  

  • U režimu uređivanja: Izaberite stavku Datoteka > Osnovni podaci > privatnosti.

    Snimak ekrana dugmeta "Postavke privatnosti"

  • U režimu prikaza: Na vrhu stranice izaberite stavku Ikona „Još opcija“ > privatnosti.

    Snimak ekrana dugmeta "Postavke privatnosti"

Da biste pristupili postavkama privatnosti, otvorite bilo koju Office aplikaciju i idite na Postavke > postavke privatnosti. Tako ćete otvoriti meni Postavke privatnosti gde možete da izaberete opcije privatnosti.

Snimak ekrana dugmeta "Postavke privatnosti"

U operativnom sistemu iOS ove postavke se primenjuju na Word,Excel,PowerPoint,Outlook,OneNote iVisio.

Da biste pristupili postavkama privatnosti, otvorite bilo koju Office aplikaciju, izaberite sliku naloga u gornjem levom uglu i izaberite stavku Postavke privatnosti. Tako ćete otvoriti meni Postavke privatnosti gde možete da izaberete opcije privatnosti.

Snimak ekrana menija "Nalozi"

U operativnom sistemu Android ove postavke primenjuju se Word,Excel,PowerPoint,OneNote iVisio.

Vaše postavke idu uz Vas

Kada prilagodite postavke privatnosti, uključite ili isključite stvari, te postavke će se kretati na sve vaše Windows, Mac, Android i iOS uređaje. Dakle, ako odlučite da isključite iskustva koja analiziraju sadržaj na Windows računaru, na primer, sledeći put kada se prijavite u Microsoft 365 aplikaciju na telefonu, ta postavka će se primeniti i tamo. Ako je ponovo uključite na telefonu, sledeći put kada se prijavite u Microsoft 365 aplikaciju na radnoj površini, ona će se takođe tamo uključiti. Vaše postavke putuju sa Vama.

Obratite pažnju na to da će se u Mac sistemu na računaru lutati samo postavke za Word, Excel, PowerPoint, OneNote i Outlook.

Važno: Postavke su povezane sa Vašim nalogom, tako da oni lutaju samo ako se prijavite na druge uređaje sa istim ličnim, radnim ili školskim nalogom.

Izuzimanje za ovo je ako isključite postavku koja onemogućava sva povezana iskustva koja nisu neophodna. Usluga koja se nalazi u romingu postavki privatnosti na svim uređajima takođe je isključena pomoću tog prekidača, tako da se, kada je ta postavka isključena, neće preusmeravali na taj određeni uređaj ili sa njega. Ako imate druge uređaje na kojima taj prekidač nije isključen, Vaše postavke će nastaviti da lutaju same od sebe.

Ako želite da isključite sva povezana iskustva koja nisu neophodna na svim uređajima koji ispunjavaju uslove, moraćete da je isključite na svakom od njih. 

Takođe pogledajte

Povezana iskustva u sistemu Office

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×