Postavke privatnosti naloga

Da biste pristupili postavkama usluge Office, otvorite bilo koju Office aplikaciju, izaberite stavku nalog, a zatim u okviru Privatnost naloga izaberite dugme Upravljaj postavkama . To će otvoriti dijalog „Postavke privatnosti naloga“ gde možete da izaberete opcije privatnosti.

Ako je već otvorena Office aplikacija, izaberite karticu datoteka , a zatim izaberite stavku nalog (ili Office nalog u programu Outlook) > Upravljanje postavkama.

Napomene: 

  • Ovo se odnosi na Office verzije 1904 ili novije verzije.

  • Ako koristite Office sa poslovnim ili školskim nalogom, administrator je možda konfigurisao koje postavke ste u mogućnosti da promenite. 

U operativnom sistemu Windows ove postavke se primenjuju na Word,Excel,PowerPoint,Outlook,OneNote,Project iVisio.

Više detalja

Potražite opciju Nalog u donjem levom uglu prozora. 

Kartica „datoteka“ u sistemu Office sa strelicom koja pokazuje na opciju „Nalog“

Izaberite stavku Upravljanje postavkama u okviru Privatnost naloga.

Tabla sa nalogom koja prikazuje privatnost naloga i upravljanje postavkama

Da biste pristupili postavkama usluge Office, otvorite bilo koju Office aplikaciju, izaberite meni aplikacija > željene opcije > Privatnost. To će otvoriti dijalog „Postavke privatnosti naloga“ gde možete da izaberete opcije privatnosti.

Ikona "Privatnost" u okviru željene opcije aplikacije.

Na Mac postavkama ove postavke se primenjuju naWord,Excel,PowerPoint,Outlook iOneNote.

Da biste pristupili postavkama privatnosti sistema Office u Word,Excel,PowerPoint, OneNote iVisio:  

  • U režimu uređivanja: Izaberite datoteku > o > postavkama privatnosti.

    Snimak ekrana dugmeta "postavke privatnosti"

  • U režimu prikaza: Na vrhu stranice izaberite stavke Ikona „Još opcija“ > postavkama privatnosti.

    Snimak ekrana dugmeta "postavke privatnosti"

Da biste pristupili postavkama usluge Office, otvorite bilo koju Office aplikaciju i idite na postavke > postavke privatnosti. Tako ćete otvoriti meni postavke privatnosti gde možete da izaberete opcije privatnosti.

Snimak ekrana dugmeta "postavke privatnosti"

Na iOS ovim postavkama primenjuju se na Word,Excel,PowerPoint,Outlook,OneNote iVisio.

Da biste pristupili postavkama usluge Office, otvorite bilo koju Office aplikaciju, izaberite svoju sliku naloga u gornjem levom uglu i izaberite stavku postavke privatnosti. Tako ćete otvoriti meni postavke privatnosti gde možete da izaberete opcije privatnosti.

Snimak ekrana menija "Nalozi"

Na Android postavkama ove postavke primenjuju se na Word,Excel,PowerPoint,OneNote iVisio.

Vaše postavke idu uz Vas

Kada prilagodite postavke privatnosti, uključite ili isključite stvari, te postavke će se kretati na sve Windows, Mac, Android i iOS uređaje. Ako odlučite da isključite iskustva koja analiziraju sadržaj na Windows Desktop računaru, na primer, sledeći put kada se prijavite u Microsoft 365 aplikaciju na telefonu, koje se postavljaju tamo, takođe će se primeniti. Ako ga ponovo uključite na telefon, kada se sledeći put budete prijavili na Microsoft 365 aplikaciju na radnoj površini, ona će se takođe tamo vratiti. Vaše postavke putuju sa Vama.

Obratite pažnju na to da će se u Mac sistemu na računaru lutati samo postavke za Word, Excel, PowerPoint, OneNote i Outlook.

Važno: Postavke su povezane sa Vašim nalogom, tako da oni lutaju samo ako se prijavite na druge uređaje sa istim ličnim, radnim ili školskim nalogom.

Izuzimanje za ovo je ako isključite postavku koja onemogućava sva povezana iskustva koja nisu neophodna. Usluga koja se bavi postavkama privatnosti na uređajima na uređajima takođe je isključena po tom prekidaиu, tako da kada se ta postavka isključi sa postavki neće otiжi na ili od određenog uređaja. Ako imate druge uređaje na kojima taj prekidač nije isključen, Vaše postavke će nastaviti da lutaju same od sebe.

Ako želite da isključite sva različita doživljaja povezana sa svim vašim uređajima, moraćete da ga isključite na svakom od njih. 

Takođe pogledajte

Povezana iskustva u sistemu Office

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×