Postavljanje nekoga za vlasnika tima

Postavljanje nekoga za vlasnika tima

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako želite da postavite nekoga sa vlasnik ili pogledajte ko je vlasnika postojeće tima, idite na tim ime i kliknite na dugme Još opcija Dugme Još opcija > Upravljanje tima.

Uloga kolone obaveštava ako je neko iz tima ili vlasnik. Da bi neko vlasnika, kliknite na člana , a zatim izaberite vlasnika.

Takođe, možete učiniti neko vlasnik tima dok pravite tima. Kada dodajete članovima tima, da odredite da li svaka nova osoba će biti član tima ili vlasnik tima tako što ćete kliknuti vlasnika u okviru menija člana .

Dodirnite timovima Dugme Teams , idite na ime tima i dodirnite stavku Više opcija Dugme Još opcija > Prikaz članova. Ako ste vlasnik tima, možete da neko vlasnik tima tako što ćete dodirnuti korisničkih profila i izbor vlasnika.

Ako ste vlasnik tima, dodirnite timovima Dugme Teams , idite na ime tima i dodirnite stavku Više opcija Dugme Još opcija > Upravljanje članovima.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×