Postavljanje podrazumevanog video uređaja u aplikaciju Skype sastanke (Skype za posao Veb aplikacije)

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Aplikacija „Skype sastanci“ i Veb aplikacija Skype za posao automatsko otkrivanje i izaberite stavku gotovo kompatibilne video uređaj za sastanak. Takođe možete da promenite podrazumevani video uređaj za sastanke.

  • Ako želite da promenite video uređaja, pređite na Još opcija > Opcije sastanka > Video uređaj, a zatim izaberite željeni uređaj.

    Kliknite na dugme još opcija > Opcije sastanka...

  • Takođe možete da sačuvate svoju željenu opciju video uređaj za buduće sastanke tako što ćete kliknuti na dugme da u okviru vaše ime i postavke kada zatvorite sastanka.

  • Da biste promenili izbor video uređaj tokom tekući sastanak, kliknite na dugme telefon u donjem desnom uglu ekrana sastanak, i izaberite stavku Uređaji da biste odabrali uređaja.

Ako morate da promenite trenutni video uređaj, sledite ove korake:

  1. Pređite na Još opcija Dugme „Više opcija“ (tri tačke u krugu) > Opcije sastanka.

  2. (Opciono) Ako želite da sačuvate svoj željeni uređaj za buduće sastanke, na kartici Opšte izaberite polje za potvrdu Zapamti me na ovom računaru.

  3. Na kartici Video kliknite na trenutni uređaj ili ga dodirnite da biste videli ostale dostupne uređaje.

  4. Odaberite onaj koji želite i izaberite U redu.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×