Potrebna vam je pomoć oko prijavljivanja?

Žao nam je ako imate problema pri prijavljivanju u Lync. Ovde su odgovori na neka česta pitanja u vezi sa prijavljivanjem.

Kako da se prijavim u Lync aplikaciju?

Potrebna vam je adresa za prijavljivanje i lozinka od organizacije koja koristi Lync Server ili ima poslovnu pretplatu na sistem Office 365. Ako već koristite Lync na računaru, onda imate Lync nalog. 

Kako da poništim lozinku?

Ako ste zaboravili lozinku ili ona više ne radi, obratite se tehničkoj podršci na svom radnom mestu – to je obično osoba koja je podesila Lync nalog za vas. Dajte joj ove veze:

Koji je format adrese za prijavljivanje i korisničkog imena?

Vaša adresa za prijavljivanje izgleda ovako: user@domain.com.

Možda će vam biti zatraženi i korisničko ime i adresa za prijavljivanje. Korisničko ime je ono što koristite za prijavljivanje na mrežu vaše organizacije, user@domain.comili domen\korisničkoime.

Da li moram da unosim postavke proxy servera?

Ukoliko koristite ovlašćeni proxy server, moraćete da navedete informacije o potvrdi identiteta proxy servera na sledeći način.

  • Na ekranu Moje informacije dodirnite stavku Još (…), dodirnite stavku Postavke, a zatim dodirnite stavku Postavka proxy servera i unesite postavke proxy servera.

Kada moram ručno da navedem server sa automatskim otkrivanjem?

Ako ne možete da se prijavite, možda ćete morati ručno da navedete server sa automatskim otkrivanjem. Za više informacija obratite se timu za tehničku podršku.

Pokušavam da se prijavim na Lync 2010 server, ali imam instaliranu Lync 2013 aplikaciju

Ako ste instalirali Lync 2013 aplikaciju na mobilnom uređaju ali pokušavate da se prijavite na Lync 2010 server, deinstalirajte Lync 2013 aplikaciju i instalirajte Lync 2010 aplikaciju. Da biste instalirali Lync 2010 aplikaciju, uradite sledeće:

  1. Sa Windows telefona idite na Prodavnica i potražite Microsoft Lync 2010.

  2. Dodirnite dugme Instaliraj. Aplikacija će se pojaviti na telefonu čim se instalira.

Koliko dugo ostajem prijavljen u Lync aplikaciji na uređaju Windows Phone?

Kada se prijavite, ostaćete prijavljeni sve dok ste povezani. Ako ste povezani ali niste koristili aplikaciju 10 dana, bićete odjavljeni.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×