Povećajte produktivnost tima za prodaju i efikasnost

Povećajte produktivnost tima za prodaju i efikasnost

Prodavci koji nisu nepristupačni tehniji mogu propustiti korišćenje tehnologije koja može da im pomogne da povećaju produktivnost i efikasnije obavljaju posao. Potražite uvid u to kako provodite vreme sa Myanalyetikom, koja izvlači informacije iz svakodnevnih alatki u Microsoft 365. 

Ostavite veliki utisak sa Objavama

Detalji  

Možete da podesite lične ciljeve da biste smanjili vremenski period tokom kojeg potrošite e-poštu ili broj sastanaka u kojima se sastajanje i pratite napredak. Vaše informacije su uvek privatne, tako da samo možete da vidite rezultate. 

Drugi način da uštedite vreme jeste da koristite tuрi rad umesto da ga ponovo kreirate. Inteligentno pretraživanje & otkrivanje se povlaиi iz posla i posla koje drugi dele sa vama i navode relevantni sadržaj na osnovu onoga na čemu radite.

Istaknute stavke

  • Budite efikasniji i produktivniji.

  • Koristite tehnologiju u svoju korist.

  • Smanjivanje vremena provedenog u administrativnim i neprodajom zadacima.

Saznajte više

Delve: upravljanje, otkrivanje i organizovanje informacija

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×