Pređi na glavni sadržaj
Povećavanje učešća na prvom linijom

Povećavanje učešća na prvom linijom

Zadržavanje talenata i podsticanje društva može biti izazovno. Morate da pospešujete komunikaciju među radnicima iz prvog reda, da im date fleksibilnost i podelite njihov uspeh u organizaciji da biste izbegli troškove zapošljavanja i obuke novih zaposlenih.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji  

Kreirajte bolju vezu između zaposlenih u Microsoft timovima. Prvi linijski radnici mogu da se povežu sa svojom grupom i drugima u organizaciji. Možete da koristite ćaskanje da biste dobili odgovore od kolega i koristili audio ili video pozive za sastanke tima. One mogu da vide ko još radi i koriste @mentions da bi neko odmah privukao pažnju. 

Sa uslugom Yammer, prvi linijski radnici mogu da se povežu sa širem organizacijom. Yammer je društvena društvena mreža koja omogućava zaposlenima da se družuju u raznim grupama i da saznaju važne korporativne vesti. Mogu da se pridruže razgovorima, preuzmu istraživanja i pozajme svoju jedinstvenu perspektivu pomoću direktnog rada klijenata. 

Proslavljate uspehe da biste poboljšali zadržavanje tako što ćete stvoriti interaktivne interaktivne biltene sa programom. Dodajte tekst i slike, a uticaj vam pomaže da ih transformišete na interaktivne načine.

Istaknute stavke

  • Povežite prvi linijski radnici sa preduzećem.

  • Foster "lice u lice".

  • Proslavljate dostignuća u uverljivim bilatima preduzeća.

Saznajte više

Saradnja u timovima

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×