Povežite svoju organizaciju

Povežite svoju organizaciju

Jedan od izazova za organizaciju sa više kancelarija, zaposleni može da se oseća kao da je sišana. Ako nemaju pristup najnovijim informacijama, može da utiče na vreme odziva i korisničku uslugu. Potreban vam je lak način da pomognete zaposlenima da ostanu međusobno povezane i da dobiju podršku bilo gde, bilo kada.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji  

Povežite celu organizaciju sa uslugom Yammer, društvenoj mreži preduzeća. Možete da delite ispravke za preduzeća, misiju i suštinske vrednosti, tako da svako ima najnovije informacije i oseća više veze sa kompanijom.

Bez obzira na to gde zaposleni rade, Yammer olakšava povezivanje sa članovima tima sa sličnim ulogama radi brže rešavanja problema. Yammer koristi saznanja iz programa Microsoft Graph da bi isporučio personalizovane rezultate pretrage na osnovu svojih interesovanja i interakcija u preduzeću. Zaposleni mogu da pronađu stručnjake, razgovore i datoteke koje mogu da ih spreče da se dupliљe rad i počnu od početka.

Koristite ankete da biste brzo prikupili povratne informacije i pohvalili da biste prepoznali priloge od vrљnjaka. Pored toga, sa aplikacijom Yammer za iOS i android, ljudi širom organizacije mogu da ostanu povezani gde god da odu.

Istaknute stavke

  • Delite informacije i ispravke sa celom organizacijom.

  • Koristite forum i ankete da biste stekli preduzeća.

  • Povežite članove tima sa sličnim ulogama da biste delili informacije i rešili probleme sa povećanjem produktivnosti.

Saznajte više

Šta je to Yammer?

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×