Povezivanje aplikacija sa prijemnim sandučetom u programu Outlook na vebu

Napomena: Konektori za prijemno poštansko sanduče nisu dostupni u novom Outlook na vebu.

Kad povežete aplikacije sa prijemnim sandučetom, možete da ostanete u toku sa aktuelnim događajima, pratite projekte, nadgledate Twitter feed i još mnogo toga bez napuštanja programa Outlook na vebu ili Outlook 2016 u operativnom sistemu Windows.

Konektori donose sadržaj i podatke iz usluga kao što su Twitter, Trello ili Yammer, u prijemno poštansko sanduče. Možete da konfigurišete i prilagodite informacije o isporuci i učestalosti dostave tako da odgovaraju vašim potrebama. Linije spajanja su dostupne za prijemno poštansko sanduče sa programom Outlook na Vebu ili neko vreme, ali su sada integrisane sa programom Outlook 2016 za Windows i uzmite samo minute da se smuvaš.

Lista konektora uvek se menja kako se dodaju nove usluge i alatke.

Kako funkcionišu konektori

Kad povežete alatku ili uslugu sa prijemnim sandučetom, možete da ostanete u toku sa sadržajem i ispravkama iz te usluge, kao i drugih usluga koje često koristite. Na primer, recimo da želite da pratite vesti o novom proizvodu vaše kompanije koji se pojavio na tržištu. Možete da dodate konektor za Bing vesti, konfigurišete ga da vam šalje veze do tema koje vas interesuju i navedete učestalost isporuke. Kad budete dobijali vesti, moći ćete da ih čitate i delite sa kolegama, kao što radite i sa e-poštom.

Operativne poruke

Informacije iz povezanih usluga isporučuju se na obogaćenim karticama konektora. Neke kartice (Trello, Asana, GitHub, BitBucket, Twitter i Wunderlist) uključuju dugmad radnji, na primer Sviđa mi se, Komentar ili Krajnji rok, koja vam omogućava da vršite brze radnje iz programa Outlook umesto da se prebacujete na druge aplikacije ili prijavljujete u druge usluge. Evo primera kartice koja ima dugmad radnje:

Snimak ekrana dugmadi radnji na kartici iz povezane usluge

Ove operativne poruke dostupne su i u konektorima za Microsoft 365 grupe.

Dodavanje konektora

Da biste dodali konektor u programu Outlook na vebu

 1. U programu Outlook na vebu izaberite stavke Mali zupčanik „Postavke“ koji je zauzeo mesto postavki lokacije. > Upravljanje integracijama > Konektori.

 2. Pregledajte listu konektora. Kad pronađete onaj koji želite, izaberite stavku Dodaj.

  Snimak ekrana dostupnih povezanih usluga u programu Outlook na vebu

 3. Pratite uputstva na ekranu da biste podesili konektor. (Ne integrišu se svi konektori na isti način. Neki mogu da se konfigurišu u potpunosti iz korisničkog interfejsa programa Outlook, a drugi zahtevaju podešavanje na sajtu dobavljača usluge. Svaki konektor uključuje uputstva za podešavanje koja će vas provesti kroz proces).

Da biste dodali konektor u programu Outlook 2016

 1. Na traci izaberite stavke Početak > Store.

  Snimak ekrana dugmeta „Store“.

 2. Izaberite stavku Konektori.

 3. Pregledajte listu konektora. Kad pronađete onaj koji želite da dodate, izaberite stavku Dodaj.

  Snimak ekrana dostupnih povezanih usluga u programu Outlook 2016

 4. Pratite uputstva na ekranu da biste podesili konektor. (Ne integrišu se svi konektori na isti način. Neki mogu da se konfigurišu u potpunosti iz korisničkog interfejsa programa Outlook, a drugi zahtevaju podešavanje na sajtu dobavljača usluge. Svaki konektor uključuje uputstva za podešavanje koja će vas provesti kroz proces).

Uklanjanje konektora

Da biste uklonili konektor u programu Outlook na vebu

 1. U programu Outlook na vebu izaberite stavke Mali zupčanik „Postavke“ koji je zauzeo mesto postavki lokacije. > Upravljanje integracijama > Konektori.

 2. Potražite konektor koji želite da uklonite i kliknite na dugme Konfigurisano (broj na dugmetu pokazuje koliko je instanci ovog konektora konfigurisano za vaš nalog).

 3. Pronađite određenu instancu konektora koju treba ukloniti i izaberite stavku Upravljaj.

  Dugme „Upravljaj“ na stranici konektora

 4. Izaberite stavku Ukloni.

 5. Ponovo izaberite stavku Ukloni da biste potvrdili.

Da biste uklonili konektor u programu Outlook 2016

 1. Na traci izaberite stavke Početak > Store.

  Snimak ekrana dugmeta „Store“.

 2. Izaberite stavke Konektori > Konfigurisano.

 3. U okviru „Dodavanje“ izaberite stavku Konfigurisano.

  Snimak ekrana dugmeta „Konfigurisano“.

 4. Izaberite stavke Upravljaj > Ukloni.

 5. Ponovo izaberite stavku Ukloni da biste potvrdili.

Upravljanje povezanim nalozima

Za povezivanje većine konektora neophodan je korisnički nalog. Kad se povežu, poznati su kao povezani nalozi i navode se na stranici „Moji nalozi“. Stranica „Moji nalozi“ omogućava vam da upravljate svim povezanim nalozima sa jedne lokacije.

Napomena: Korisničko ime ili lozinka za povezani nalog ne skladište se u programu Microsoft 365.

Da biste prikazali i uklonili povezane naloge

 1. U programu Outlook na vebu izaberite stavke Mali zupčanik „Postavke“ koji je zauzeo mesto postavki lokacije. > Upravljanje integracijama > Konektori.

 2. Izaberite stavku Moji nalozi.

 3. Pregledajte listu povezanih naloga. Kad pronađete onaj koji želite, izaberite stavku Upravljaj.

 4. Potvrdite da želite da uklonite nalog tako što ćete izabrati stavku Ukloni. Više nećete moći da koristite dugmad radnji u porukama konektora.

Najčešća pitanja

 1. Mogu li da koristim konektore u programu Outlook za iPhone, Android ili Windows Phone?

  Poruke konektora možete da primate u programu Outlook za iPhone, Android ili Windows Phone, ali nećete moći da koristite dugmad radnji na karticama konektora sa tih uređaja. Konektore možete da podesite samo iz programa Outlook na vebu.

 2. Ako se već pretplatim na usluge preko Microsoft 365 grupe, da li ću dobiti obaveštenja od tih usluga u prijemnom poštanskom sandučetu?

  Da, ako ste podesili članstvo u grupi za slanje poruka grupe u prijemno sanduče. Više informacija potražite u članku Praćenje grupe u programu Outlook.

 3. Kako da dodam novi konektor na listu?

  Pratite ova uputstva da biste dodali konektor na listu.

Srodne teme

Povezivanje aplikacija sa grupama

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×