Povezivanje sa datotekom u timovima

Povezivanje sa datotekom u timovima

Ako želite da delite jednu datoteku na više lokacija u timovima i ne otpremite kopiju svaki put, nabavite datoteku sa datotekom i delite je umesto toga.

Deljenje na kanal

Na kartici objavljivanje gde se dešava razgovori, izaberite stavku Izaberi datoteku Dugme „Odaberite datoteku“ ispod polja gde kucate poruku, a zatim izaberite stavku Potraži timove i kanale. Izaberite datoteku, a zatim izaberite stavku deli povezanost.

Napomena: Timovi objavljene vezu ka kanalu, uključujući ime tima i kanala gde je datoteka uskladištena.

Lista datoteka sa izabranom datotekom

Deljenje na ćaskanje

Idite na kanal gde je datoteka uskladištena. Izaberite stavku Još opcija Dugme „Još opcija“ > biste dobili povezanost. Sada možete da nalepite vezu u bilo koje ćaskanje ili kanal.

Na kartici datoteke ćaskanja ili kanala dodirnite stavku još opcija Dugme „Još opcija“ >dugme kopiraj da biste dobili vezu za deljenje. Zatim možete da pošaljete poruku ili da je delite u aplikaciji koju birate.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×