Povezivanje sa drugim korisnicima programa InfoPath

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

professionals sharing ideas in a group

Možete da dodirnete mudro od drugih korisnika InfoPath predstavlja pitanja u diskusione grupe, InfoPath blogove za čitanje ili korišćenje bilo koje druge zajednice resurse pomenutih u ovom članku.

Na primer, možete da koristite diskusione grupe da biste pristupili grupu na mreži iskusni InfoPath korisnika, uključujući InfoPath najviše vredna stručnjacima (MVP), koji svojevoljno dele vremena da odgovorite na pitanja i pružaju rešenja, savete i stručna znanja.

Posetite sledeće Veb lokacije da biste njegova zajednice iskustva i dodali sopstvene:

  • U polju InfoPath diskusione grupe (diskusione grupe), da dobijete odgovore na pitanja iz drugih programa InfoPath korisnika i stručnjaka. Takođe možete da saznate iz drugi postavljaju pitanja i odgovore koje primaju.

  • MVPs.org je nezavisna Web lokacija kojom upravlja u potpunosti MVP. Navodi različite korisne veze koje obezbeđuje osobe povezane sa programom Microsoft MVP.

  • Ako ne možete da pronađete šta vam je potrebno od drugih korisnika, možete da obraćanje predstavniku podrške kupca putem e-pošte, ćaskanja ili telefona.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×