Power Map za Excel

Ako imate pretplatu za Microsoft 365 Apps za velika preduzeća, imate pristup Power Map za Excel kao deo usluge samouslužnog poslovnog obaveštavanja. Kad god se objave nova poboljšanja Power Map funkcija i performansi, dobićete ih u sklopu svog plana pretplate.

Da biste saznali više o planovima za Microsoft 365 pretplate, pogledajte članak istražite Microsoft 365 aplikacije za Enterprise i uporedite sve Microsoft 365 za poslovne planove.

Ako imate Office 2013 Professional Plus ili samostalnu verziju programa Excel 2013, možete da koristite Power Map Preview za Excel 2013, koji je nepodržani programski dodatak. Starija verzija programskog dodatka Power Map Preview je istekla i neće raditi ni sa jednom verzijom programa Excel. Ako ste instalirali stariju verziju, deinstalirajte je sa kontrolne table, zatim preuzmite i instalirajte trenutnu verziju programskog dodatka Power Map Preview. Ova verzija ima istu funkcionalnost kao i verzija Power MAP-a koja je objavljena pomoću Microsoft 365 SP1.

Iako će se poboljšanja funkcija i performanse za Power Map i dalje objavljivati za Microsoft 365 planove pretplate, nema budućih planova za ažuriranje Power Map pregleda koji je moguće preuzeti.

Pregledajte Power bi blog da biste bili u toku sa novim poboljšanjima i za vesti o Power Map i drugim alatkama za bi. Da biste saznali više o korišćenju programskog dodatka Power Map, pročitajte članak Prvi koraci uz Power Map.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×