Power View – pregled i učenje

Važno: 

  • Da biste isporučili ubedljivije iskustvo za vizuelna istraživanja u fokusiranom alatu, premestaćemo sve investicije u Power biza ovu radnu koliиinu i zaključili smo novi događaj za Power View. Power BI površina je sada preporučena alatka za vizuelna istraživanja i izveštavanje o podacima, a Excel i dalje ima široku alatku za dubinske analitike.

  • Power BI usluga omogućava jednostavnu objavljivanje kontrolne table za Power BI izveštaje i Excel radne sveske i omogućava korisnicima da analiziraju Power BI podatke u programu Excel. Svaka od ovih alatki je optimizovana za razne potrebe poslovnog analitičarka i zajedno, paket je namerno dizajniran da radi zajedno.

  • Saznajte više o putu za Power View u programu Excel.

Power View je tehnologija za vizuelizaciju podataka koja vam omogućava da kreirate interaktivne prikaze, grafikone, mape i druge vizuelizacije da biste oživeli podatke. Power View je dostupan u programu Excel, u sistemima SharePoint, SQL Server i Power BI.

Postoji nekoliko sistemskih zahteva za Power View, na osnovu Excel, SharePoint ili SQL Server verzije koju koristite. 

Power View je jedna od tri alatke za analizu podataka dostupna u programu Excel:

Power View resursi

Sledeće veze i informacije mogu da vam pomognu da počnete da koristite Power View. Odeljci su predstavljeni po redosledu koji bi vam bio potreban u slučaju da tek počinjete sa radom – prvi odeljak opisuje gde da preuzmete Power View, sledeći vas upućuje na vodič za prve korake, a zatim dolaze podučavanja.

Kako da nabavim Power View?

Power View je dostupan kao programski dodatak za Excel. Možda ćete morati da omogućite programski dodatak da biste koristili Power View u programu Excel. Takođe možete da koristite Power View u sistemu SharePoint.

Prvi koraci uz Power View

Kada je Power View omogućen, možete da kreirate novu stranicu Power View izveštaja klikom na dugme Power View na kartici trake Umetanje. Izveštaj u programskom dodatku Power View je jedan list (koji može da sadrži više vizuelizacija).

Kada se kreira Power View izveštaj, a izabran je kao aktivni radni listu u programu Excel, na kartici Power View kartica je dostupna.

To je, naravno, samo početak.

Veze u sledećim odeljcima pružaju puno informacija o tipovima vizuelizacija, izvorima podataka i Power View izveštajima. Za detaljan uvod u Power View pogledajte sledeći vodič:

Veze u sledećim odeljcima obezbeđuju informacije o određenim temama za Power View, uključujući tipove vizuelizacija, savete i kako da radite sa Power View izvorima podataka.

Tipovi Power View vizuelizacija

Sledeće stranice obezbeđuju detalje o različitim vizuelizacijama koje su dostupne u programskom dodatku Power View:

Sledeća povezanost pruža dodatne informacije o vizuelizacijama u prikazu Power View, uključujući savete i trikove

Rad sa podacima u programskom dodatku Power View

Power View vam omogućava da vizuelizujete podatke, tako da je korisno da saznate kako Power View može da preuzme podatke i kako možete da uključite podatke koje želite da vidite. 

Korišćenje programskog dodatka Power View u sistemu SharePoint

Power View možete koristiti u sistemu SharePoint Server. Sledeća veza vam može pomoći da počnete sa radom:

Power View podučavanja

Ako vidite Power View na delu, to može biti podstrek da naučite kako da ga koristite. Evo nekoliko podučavanja koja vam mogu pomoći da počnete sa radom:

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×