Power View – pregled i učenje

Važno: 

  • Da biste isporučili ubedljivije iskustvo za vizuelna istraživanja u fokusiranom alatu, premestaćemo sve investicije u Power biza ovu radnu koliиinu i zaključili smo novi događaj za Power View. Power BI površina je sada preporučena alatka za vizuelna istraživanja i izveštavanje o podacima, a Excel i dalje ima široku alatku za dubinske analitike.

  • Power BI usluga omogućava jednostavnu objavljivanje kontrolne table za Power BI izveštaje i Excel radne sveske i omogućava korisnicima da analiziraju Power BI podatke u programu Excel. Svaka od ovih alatki je optimizovana za razne potrebe poslovnog analitičarka i zajedno, paket je namerno dizajniran da radi zajedno.

  • Saznajte više o putu za Power View u programu Excel.

Power View je tehnologija za vizuelizaciju podataka koja vam omogućava da kreirate interaktivne prikaze, grafikone, mape i druge vizuelizacije da biste oživeli podatke. Power View je dostupan u programu Excel, u sistemima SharePoint, SQL Server i Power BI.

Postoji nekoliko sistemskih zahteva za Power View, na osnovu Excel, SharePoint ili SQL Server verzije koju koristite. 

Power View je jedna od tri alatke za analizu podataka dostupna u programu Excel:

Power View resursi

Sledeće veze i informacije mogu da vam pomognu da počnete da koristite Power View. Odeljci su predstavljeni po redosledu koji bi vam bio potreban u slučaju da tek počinjete sa radom – prvi odeljak opisuje gde da preuzmete Power View, sledeći vas upućuje na vodič za prve korake, a zatim dolaze podučavanja.

Kako da nabavim Power View?

Power View je dostupan kao programski dodatak za Excel. Možda ćete morati da omogućite programski dodatak da biste koristili Power View u programu Excel. Takođe možete da koristite Power View u sistemu SharePoint.

Prvi koraci uz Power View

Kada je Power View omogućen, možete da kreirate novu stranicu Power View izveštaja klikom na dugme Power View na kartici trake Umetanje. Izveštaj u programskom dodatku Power View je jedan list (koji može da sadrži više vizuelizacija).

Kada se kreira Power View izveštaj, a izabran je kao aktivni radni listu u programu Excel, na kartici Power View kartica je dostupna.

To je, naravno, samo početak.

Veze u sledećim odeljcima pružaju puno informacija o tipovima vizuelizacija, izvorima podataka i Power View izveštajima. Za detaljan uvod u Power View pogledajte sledeći vodič:

Veze u sledećim odeljcima obezbeđuju informacije o određenim temama za Power View, uključujući tipove vizuelizacija, savete i kako da radite sa Power View izvorima podataka.

Tipovi Power View vizuelizacija

Sledeće stranice obezbeđuju detalje o različitim vizuelizacijama koje su dostupne u programskom dodatku Power View:

Sledeća povezanost pruža dodatne informacije o vizuelizacijama u prikazu Power View, uključujući savete i trikove

Rad sa podacima u programskom dodatku Power View

Power View vam omogućava da vizuelizujete podatke, tako da je korisno da saznate kako Power View može da preuzme podatke i kako možete da uključite podatke koje želite da vidite. 

Korišćenje programskog dodatka Power View u sistemu SharePoint

Power View možete koristiti u sistemu SharePoint Server. Sledeća veza vam može pomoći da počnete sa radom:

Power View podučavanja

Ako vidite Power View na delu, to može biti podstrek da naučite kako da ga koristite. Evo nekoliko podučavanja koja vam mogu pomoći da počnete sa radom:

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×