Poznati problemi koji otvaraju IRM – zaštićene e-poruke poslate od korisnika u drugim Microsoft 365 organizacijama

U nekom slučaju, Outlook možda ne može da otvori poruku koja je poslata od korisnika u drugoj Microsoft 365 organizaciji ako je poruka zaštićena pomoću usluge Information Rights Management.

Simptomi

Kada pokušate da otvorite zaštićenu poruku koja je poslata od korisnika u drugoj Microsoft 365 organizaciji – čak i ako ste prijavljeni u Office sa nalogom koji ima dozvolu za otvaranje te poruke – ne možete da je otvorite i možda ćete videti jedno od sledećih obaveštenja:

 1. Poruka koja kaže: niste prijavljeni u Office sa nalogom koji ima dozvolu za otvaranje ove poruke. Možete da se prijavite na novi nalog u sistemu Office sa dozvolom ili zahtevom od vlasnika sadržaja.

  • Izbor dodavanja naloga i ponovo prijavljivanje ne rešava problem.

 2. Prozor za prijavljivanjekoji vam traži da otkucate e-poruku naloga koji želite da koristite za otvaranje ove poruke.

  • Prijavljivanje ne rešava problem.

 3. Prozor " Nalozi " koji vam pokazuje naloge koji su trenutno prijavljeni u Office.

  • Izbor odgovarajućeg naloga ne rešava problem.

  • Izbor dodavanja naloga i ponovo prijavljivanje ne rešava problem.

Rešenje

Outlook 365 verzije

Nekoliko pitanja koja se odnose na dešifrovanje i otvaranje poruka koje su zaštićene IRM i koje su poslate od korisnika u drugim Microsoft 365 organizacijama popravljene su u sledećoj verziji pretplate na Outlook:

 • Outlook 365: verzija 1808 +

Ako je vaša Outlook verzija starija od gorenavedene verzije, ažurirajte najnoviju verziju i pokušajte ponovo. Da biste pronašli broj verzije, pogledajte članak o sistemu Office: koju verziju sistema Office koristim?

Savet: Microsoft 365 ima više Office kanala koji isporuиuju ispravke za različite rasporede. Ove stranice prikazuju detalje koje su verzije trenutno dostupne na kanalima.  

Outlook stalne verzije

Ako možete da prikažete e-poštu u programu Outlook na vebu, Microsoft Outlook samostalne verzije još uvek nisu fiksirani na ispravke objavljenim u programu Outlook za Microsoft 365. Ispravke su trenutno u razvoju za sledeće verzije.

 • Outlook 2016

 • Outlook 2019

Ova stranica će se ažurirati informacijama o ispravkama za samostalne stalne verzije programa Outlook kada se ispravke oslobode.

Napomene: 

 • Ovaj problem neće biti popravljen u verzijama programa Outlook koje su izvan glavne podrške, kao što su Outlook 2010 i Outlook 2013.

 • Možete da koristite Outlook na vebu da biste prikazali ove poruke zaštićene lozinkom.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×