Praćenje oznaka radi pronalaženja informacija o važnim temama

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Da biste dobili informacije u feedu za vesti o temi koja vas zanima, pratite oznaku za tu temu. U ovom kontekstu, oznake su ključne reči koje prethodi hash (#). Na primer, ako biste želeli da biste dobili najnovije informacije o vaš tim analize, možda ćete da pratite oznaku #analytics u feedu za vesti. Kada počnete da pratite oznaku, dobićete obaveštenja feeda za vesti svaki put kada se ta oznaka se pojavljuje u nekom razgovoru na tom razmene sadržaja diskusionih grupa. Kada ste više zainteresovani za novosti o oznaku, lako možete prestati da iza njega.

Napomena: Mogućnosti opisane u ovom članku zavise od toga da li je vaša organizacija podesila ili prilagodila lične lokacije i feedove za vesti, kao i od toga da li ona podržava ovu društvenu funkciju.

Izaberite jednu od sledećih mogućnosti:

Praćenje oznake iz feeda za vesti

U feedu za vesti je dobro mesto za traženje informacija o temama na kojoj radite. Kada se pojavi oznaka koja budi interesovanju u poruku feeda za vesti, možete da pratite da biste videli dodatnih poruka o toj temi u feedu za vesti i da delite interesovanja sa drugim osobama.

Dobijaćete obaveštenja feeda za vesti kada osobe koje pratite počnu da prate oznaku i, ako to vaše postavke privatnosti feeda za vesti dozvoljavaju, osobe koje vas prate će dobiti obaveštenje u svojim feedovima za vesti kada počnete da pratite oznaku. Ovo pomaže vama i vašem timu da se povežete sa pravim ljudima radi razmene informacija.

Praćenje oznake iz feeda za vesti:

 • Obaveštava vas o razgovorima povezanim sa vašim interesovanjem.

 • Pomaže vam da sarađujete putem deljenja interesovanja sa drugim osobama u vašoj organizaciji koje prate istu oznaku.

Da biste pratili oznaku sa stranice feeda za vesti:

 1. Izaberite stavku feed za vesti u zaglavlju na vrhu SharePoint ili Office 365 stranice.
  Opcija „Feed za vesti“

 2. Kliknite na dugme Prati #tag ispod objavljene poruke, ili ako ne vidite tu opciju, kliknite na ellipsdas (), i zatimIzaberiteoznaku sa padajuće liste.

 3. Da biste objavili nove oznake koje vi ili drugi korisnici mogu da prate, otkucajte #tag (kao što je #sharepoint) u prozoru poruke kliknite na dugme Poštanskii zatim kliknite na dugme Prati #tag ispod objavljene poruke.

Da biste videli listu oznaka koje pratite:

 1. Izaberite stavku Feed za vesti u zaglavlju na vrhu SharePoint ili Office 365 stranice.

 2. U okviru Pratim izaberite broj za stavku oznake. Videćete stranicu sa postavkama feeda za vesti sa listom oznaka koje pratite na vrhu.

Savet: Ako vi ne pratite nekoga ko često objavljuje jedan oznake, možda ćete želeti da pratite tu osobu tako da možete da vidite sve objave koje je napravio tu osobu koji takođe mogu biti koja vas interesuje.

Da biste saznali više o oznaci:

 1. U zaglavlju na vrhu SharePoint ili Office 365 stranice izaberite stavku Feed za vesti.

 2. Kliknite na oznaku koja vas interesuje objavljene poruke ili objave. Pojavljuje se stranica sa o #tag sa listom razgovore, dokumente i druge stavke koje su povezane sa tom oznakom. Možda ćete videti listu srodnih oznaka koje možete da uredite tako što ćete kliknuti na dugme Dodaj.

 3. Da biste pratili oznaku, kliknite na dugme Prati ovu #tag na vrhu stranice.

Vrh stranice

Pronalaženje informacija o oznaci

Da biste videli informacije o #tag koju pronađete u razgovoru feeda za vesti:

 • Kliknite na #oznaku da biste prikazali profil oznake koji navodi razgovore koji upućuju na tu oznaku i listu srodnih oznaka. Listu srodnih oznaka možete kreirati tako što ćete kliknuti na dugme Dodaj srodnu oznaku u okviru Srodne oznake.

Zaustavljanje praćenja oznake

Da biste prestali da pratite oznaku na stranici sa postavkama feeda za vesti:

 • Feed za vesti na stranici sa postavkama, Pronađite oznaku u polje praćene #Tagstekstpolje, a zatim izbrišite ga.

Da biste zaustavili praćenje oznake iz feeda za vesti:

 1. Kliknite na oznaku koju želite da prestanite da pratite u poruci feeda za vesti. Pojavljuje se stranica sa listom relevantnih razgovora i listom svih srodnih oznaka.

 2. Kliknite na dugme Zaustavi praćenje ove #oznake na vrhu stranice.

Vrh stranice

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×