Pređi na glavni sadržaj
Praćenje rezultata kampanje pomoću interaktivne vizuelne elemente

Praćenje rezultata kampanje pomoću interaktivne vizuelne elemente

Da biste ilustrovali rezultate marketinške kampanje pomoću preduzeća i zainteresovanih mesta, potrebno je da podatke učinite vizualno i lakim za razumevanje. Vaši rezultati će diktirati buduću potroši, kupovinu od zainteresovanih mesta i nove marketinške napore.

Ostavite veliki utisak sa Objavama

Detalji  

Transformisanje podataka o kampanji u interaktivne vizuelne elemente Power BI. Povežite podatke iz Microsoft 365 aplikacije i grafikone i grafike da biste označili performanse kampanje. Delite Power BI kontrolnu tablu u Microsoft timovima tako da svi uključeni mogu da prate i doprinesu razgovoru.

Ako treba da brzo procenite trendove i rezultate, koristite brzu analizu u programu Excel. Trenutno kreiraju grafikone i tabele da biste ponovo prijavili članovima tima i zainteresovanim stranama. Vizuelni podaci takođe pomažu donosiocima odluka da procene mogućnosti uspešnosti ili poboljšanja.

Uverite se da mogu da pristupe podacima i verifikovali ih tako što ćete ga uskladištiti u SharePoint biblioteci dokumenata, što takođe štiti podatke pomoću industrijske bezbednosne smernice u Microsoft 365. Svi članovi tima sa odgovarajućim dozvolama mogu da pregledaju podatke u bilo kom trenutku.

Istaknute stavke

  • Prikaz rezultata na vizuelno privlaиan način.

  • Otkrijte i delite rezultate i trendove.

  • Neka dokumenti i izveštaji se lako pristupe.

Saznajte više

Trenutna analiza podataka

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×