Sadržaj
×
Praćenje rezultata kampanje sa interaktivnim vizuelnim prikazima

Da biste ilustroli rezultate marketinške kampanje sa preduzećem i zainteresovanim licima, morate da učinite podatke vizuelno privlačnim i lakim za razumevanje. Vaši rezultati diktiraće buduće troške, kupovine zainteresovanih i nove marketinške napore.

Pregledač ne podržava video zapis.

Detalji  

Pretvorite podatke kampanje u interaktivne vizuelizacije sa programom Power BI. Povezivanje podatke iz Microsoft 365 aplikacija i kreirajte grafikone i grafike da biste istakli performanse kampanje. Delite Power BI tablu u programu Microsoft Teams kako bi svi uključeni mogli da prate razgovor i da doprinose razgovoru.

Ako treba brzo da procenite trendove i rezultate, koristite brzu analizu u Excel. Brzo napravite grafikone i tabele da biste ponovo prijavili članove i zainteresovana mesta tima. Vizuelni podaci takođe pomažu donosiocima odluka da procene uspeh ili opcije poboljšanja.

Uverite se da oni mogu da pristupe podacima i potvrde ih skladišteći ih u SharePoint biblioteci dokumenata, što takođe štiti vaše podatke pomoću bezbednosnih smernica vodećih u industriji u programu Microsoft 365. Svi članovi tima sa odgovarajućim dozvolama mogu da pregledaju podatke u bilo kom trenutku.

Istaknute stavke

  • Prikaz kao rezultat prikazuje vizuelno privlačne načine.

  • Otkrij i deli rezultate i trendove.

  • Učinite dokumente za podatke i izveštaje lako pristupačnijim.

Saznajte više

Trenutna analiza podataka

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×