Praćenje sobe za ćaskanje

Na isti način na koji neke kontakte označite kao „omiljene“ ili obeležite veb lokacije koje često posećujete, tako i programu Lync možete narediti da posebnu pažnju obrati na sobe za ćaskanje koje su vam najvažnije. To se zove „praćenje“ sobe za ćaskanje. Sobe koje pratite lako se nadgledaju i lako im možete pristupiti. Umesto da otvarate svaku sobu za ćaskanje samo da biste videli da li su objavljene nove poruke, tu informaciju možete da dobijete kratkim pogledom na karticu „Praćeno“ u prikazu „Sobe za ćaskanje“ u glavnom prozoru programa Lync, gde broj pored imena sobe za ćaskanje označava broj novih poruka. Možete i da podesite feedove tema i prilagođena obaveštenja za dalje praćenje soba od strane programa Lync.

Praćenje sobe

  1. U glavnom prozoru programa Lync kliknite na ikonu Sobe za ćaskanje.

  2. Kliknite na karticu Član (da biste videli zatvorene sobe kojima već pripadate) ili upotrebite polje za pretragu da biste pronašli sobu koja vas zanima.

  3. Kliknite na sobu desnim tasterom miša i zatim izaberite Prati ovu sobu.

Snimak ekrana prikaza sobe za ćaskanje glavnog prozora programa Lync sa menijem „Prati ovu sobu“

Važno: Da biste mogli da pratite zatvorenu sobu za ćaskanje, prvo morate da postanete njen član. Ako stavka menija Prati ovu sobu nije dostupna, ta soba je zatvorena ili je već pratite. Za detalje o tome kako se postaje član zatvorene sobe pogledajte članak Pridruživanje Lync sobi za ćaskanje. (Otvorene sobe za ćaskanje, nasuprot tome, upravo su takve – svi mogu da ih prate, čitaju i da im doprinose. One ne zahtevaju i ne prihvataju članstvo.)

Vrh stranice

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×