Prebacivanje na kompletan ili normalan prikaz ekrana u programu Excel

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Važno: Opcija "ceo ekran" nije dostupna u programu _ z0z_ i novijim verzijama. Međutim, uvek možete da sakrijete traku, tabulatore ili komande da biste uvećali prostor na ekranu u programu Excel. Više informacija potražite u članku Prikazivanje ili skrivanje trake u sistemu Office.

Da biste prikazali više podataka na ekranu, možete privremeno da se prebacite na prikaz celog ekrana. Prikaz "ceo ekran" sakriva karticu " _ z0z_ ", " _ c1zve" i statusnu traku. Da biste ponovo imali pristup sakrivenim elementima, morate da se vratite na normalan prikaz ekrana.

  • Da biste se prebacili na prikaz celog ekrana, na kartici Prikaz , u grupi Prikazi radne sveske kliknite na dugme ceo ekran.

  • Da biste se vratili na normalan prikaz ekrana, kliknite desnim tasterom miša bilo gde u radnom listu, a zatim kliknite na dugme Zatvori ceo ekran.

Tasterske prečice

Ako ste u programu Excel 2007 ili 2010, pritisnite taster ESC. Ako se nalazite u programu Excel 2013 ili 2016, pritisnite kombinaciju tastera CTRL + F1.

I dalje ne možete da vidite sve? Pritisnite kombinaciju tastera ALT + RAZMAKNICA i izaberite stavku Uvećaj.

Budite korak ispred uz Microsoft 365

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×