Predlošci za uštedu vremena društvenih medija

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Da li sami upravljate radnim vremenom društvenih medija, ili ako je samo jedan od mnogo moraju nosite, ove predloške društvenih medija će sačuvati časova vredna vreme i trud. Stvorili smo ih tako da možete da koristite Office aplikacije koji poznajete i volite za planiranje, kreiranje, objavljivanje i pratili društvenih medija objavljene poruke i rezultate.

Lista za proveru društvenih medija

konceptualna slika društvenih medija liste za proveru

Ova lista će vas odvesti korak po korak kroz kreiranje strategiju za efikasno društvenih medija sa saveti za svaki dan, sedmica, mesec, kvartal i godinu.

Preuzimanje predloška u programu Word

Društvene medije uređivanja teme kalendara

konceptualna slika društvenih medija uređivanja teme kalendara

Planiranje određene objave oko važne događaje, pokreće i praznika. U svakom mesečni kalendar, poravnavanje teme sa ključnim datumima, dodelite projekata, planiranje krajnji rokovi i navedete SEO ključne reči da biste obuhvatili objavljene poruke.

Preuzimanje predloška u programu Excel

Društvene medije sadržaja kalendara

konceptualna slika društvenih medija sadržaja kalendara

Prevod strategije društvenih medija u detaljan plan. Planiranje dnevni objave preko mreže, napomenuti datum, sat, poruke, veza i visual tako da možete da vidite aktivnost na prvi pogled i kompletan zapis sa vaše objavljene poruke.

Preuzimanje predloška u programu Excel

Predložak slika društvenih medija

konceptualna slika predloška slika društvenih medija

Kreiranje grafike društvenih medija u odgovarajuću veličinu može biti teško, naročito ako niste trenirani dizajnera. Ovaj predložak vodi vas da biste promenili veličinu ili kreirajte slike za najčešće društvenih medija smeštanja slika.

Preuzmite PowerPoint predloška

Izveštaj analize društvenih medija

konceptualna slika predloška analize društvenih medija

Koristite ovaj izveštaj analize društvenih medija da biste objasnili vašem napretku i dokazali rad je vođenja rezultate. Samo popunite ključnih statistika i isporučila uvide i vredna Metrika zainteresovanima na način lako razumeti.

Preuzimanje predloška u programu Excel

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×