Predstavljamo Microsoft 365

Ostavite veliki utisak sa Objavama

Zaštita onoga što je važno

Napravite rezervnu kopiju i pristupite fotografijama i datotekama na svim vašim uređajima pomoću 1 TB skladišta OneDrive u oblaku. Nabavite dodatni nivo bezbednosti za najvažnije datoteke sa ličnim trezora u usluzi OneDrive.

Zaštita datoteka i fotografija

slika čovjeka sa kuhinjskim stolom sa kompjuterom, planirajuжi njegov dan

Budite produktivni u programu "kreni"

Pristupite datotekama pomoću nove Office aplikacije za mobilne uređaje za Android i iOSkoji objedinjuje Word, Excel i PowerPoint u jednu pojedinačnu aplikaciju. Fokusirajte se na ono što je važno u Outlook aplikaciji za mobilne uređajei kreirajte datoteke bilo gde pomoću aplikacije OneDrive mobilne aplikacije.

Povežu. Ovaжu. Obavite stvari.

Uz poštu, kalendar i pristup datoteci u jednoj sigurnoj aplikaciji možete da upravljate dnevnim aktivnostima u jednom prikazu sa programom Outlook. Jednostavan, inteligentan dizajn vam pomaže da brzo pročitate poruke i sortirate e-poruke.

Organizovanje vremena

Kikipočetak vaše kreativnosti

KaoMicrosoft 365 pretplatnik, imaćete pristup razvijeni katalog Premium predložaka za Word, Excel i PowerPoint, koji sadrže velike fotografije i 3D modele, podršku za pisanje perom na ekranu i zabavne izbore za svaku sezonu.

Nabavite Premium predloške

slika žene na kuhinjskoj tabeli koja gleda e-poštu na računaru

Vaš posao

Pišite kao profesionalac sa predlozima za pisanje u programu Word, bezbedno povežite finansijske naloge u programu Exceli koristite bogatu kolekciju fotografija, 3D modela i još mnogo toga u programu PowerPoint. Odaberite između hiljada sacijenih berzanskih slika, ikona i fontova da biste brzo i divno dodali sopstveni stil.

Trenutna tehnička podrška

Ako pritisnete problem ili ne možete da pronađete odgovor, Microsoft 365 ima vaša leđa sa pristupačnom tehničkom podrškom putem ćaskanja ili telefona, bez dodatnog punjenja.

Nabavite podršku

Iskoristite 365 sa Premium Office aplikacijama, ekstra skladište u oblaku, napredno obezbeđenje i još mnogo toga. Microsoft 365 ima sve što vam je potrebno da biste mogli da organizujete život. 

Idite premium

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×