Upravljajte zakazanim obavezama, planovima, budžetima – lako uz Microsoft 365

Predstavljanje horizontalne ponavljajuće tabele kontrole

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Novo u programu InfoPath 2007 je kontrola koja vam omogućava da prelomite i pomerite se podatke u tabeli. Microsoft InfoPath Blog tima: predstavljanje horizontalne ponavljajuće tabele opisuje ovaj nove kontrole koje možete da koristite da biste prikazali podatke u tabelarnom obliku strukturirane.

Koristite ovu kontrolu za podatke koji se mogu se opisati dve tačke. Na primer, kontrolu horizontalne ponavljajuće tabele možete da prikažete kompanije prodaju po sektoru za svaki kvartal.

Više informacija o radu sa horizontalne ponavljajuće tabele potražite u sledećim člancima:

Poboljšavamo na lokaciji Office Online na osnovu povratnih informacija koje dobijamo od korisnika poput vas. Ako ovaj članak je koristan za vas, recite nam tako što ćete glasanje u okviru odeljka je koristan ove informacije na dnu ovog članka. Ako nije bilo korisno, voleli bismo to znati. (Više detaljna može biti o problem bolje.)

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×