Predstavljanje programa OneNote

OneNote je digitalna aplikacija za uzimanje beležaka koja pruža jedno mesto za čuvanje svih vaših beležaka, istraživanja, planova i informacija – sve što treba da zapamtite i upravljate u životu, na poslu ili u školi.

U programu OneNote, Beležnica nikada ne postoji. Beleške je lako organizovati, odštampati i deliti, a možete brzo da pretražujete i pronađete važne informacije, čak i ako zaboravite gde ste ga prvobitno snimili. Najbolje od svega je što su vam beležnice uskladištene na mreži, tako da možete lako da im pristupate na mobilnim uređajima.


Ostavite veliki utisak sa Objavama

Pokretanje sopstvene digitalne beležnice

Preuzmi komandu nad sledećim projektom, putem ili časa. OneNote beležnice su dizajnirane da bi organizacija bila opcionalna, ali jednostavna. Svaka Beležnica se automatski organizuje u odeljci koji sadrže stranice – što vam omogućava da odlučite kako želite da rasporedite beleške. Zadržite jedan odeljak za pisanje pesama, drugu za recepte ili počnite da radite na sledećem odmoru ili novoj školskoj godini. Svojevoljno premestite stvari kada god želite. Sve do čega vam je stalo, OneNote olakšava praćenje svega u životu.

Kucanje bilo gde, hvatanje bilo čega

Doživite istinsku slobodu u uzimanju beležaka. U programu OneNote, svaka stranica je beskonaиna podloga. Samo kliknite i kucate gde god želite. Beleške su u kontejnerima koji se lako pomeraju tamo gde želite, što vam omogućava da organizujete misli. Tabele se lako kreiraju kao da se dodaju taster TAB dok kucate. Umetnite slike, priložite datoteke ili snimite svoj glas. Kada istražujete ili pišete dokument ili plan projekta, OneNote može da vam pomogne da se Obrće, komentariše i deli ideje na željeni način.

Označavanje beležaka, pravljenje lista, opoziv svega

OneNote može da radi stvari koje vaše stare beležnice mogu da sanjaju. Koristite oznake da biste kategorizovali i odredili prioritete koje treba da se izističu. Bez obzira na to da li pravite jednostavnu listu ili planirate događaj velike skale kao što je venčanje, možete lako da označite šta je važno, pozovete ono što je još uvek u pitanju i dodelite stavke radnji za sebe i druge. Dodajte oznake u liste jednostavnim klikom, tako da možete da odjavite i pratite napredak, čak i kada se prebacite između uređaja u toku. I zaboravite na okretanje stranice kroz stranice kako biste pokušali da pronađete nešto – OneNote stavlja sve vaše informacije na vrhove prstiju pomoću brze pretrage, bez obzira na to gde ste ga možda zadali.

Razmišljanje, planiranje i deljenje zajedno sa drugima

Koristite OneNote samo za sebe ili pozovite prijatelje, porodicu, saradnike ili školske kolege da sarađuju sa vama u deljenoj beležnici. Možete da pratite timski rad, domaći projekti ili porodične događaje i sećanja na odmore. Svi koje pozovete mogu da dodaju svoj tekst, slike, datoteke i sve ostalo u beležnici koju delite, bez obzira na to gde se nalaze. Najbolje od svega, nema zezanja sa datotekama i fasciklama – OneNote čini da sve funkcioniše sa klikom dugmeta.

Vodite OneNote sa sobom

Uvek ostanite povezani sa beležnicama gde god da idete – na bilo kom računaru, telefonu ili mobilnom uređaju. Koristite OneNote na Mac računaru ili RAČUNARU da biste istražili po kući, pogledajte spisak namirnica u prodavnici u programu OneNote na telefonu ili u programu OneNote zadržite dnevnik putovanja u programu OneNote na tablet računaru dok idete u razgledanje. Čak i ako ste negdje negdje zaglavljeni, standardni Veb pregledač će vam nabaviti pristup beležnicama u jednom trenutku. Posetite www.OneNote.com da biste preuzeli OneNote za sve željene uređaje.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×