Pregled aplikacije "Bookings" u timovima

Pregled aplikacije "Bookings" u timovima

Aplikacija bookings u Microsoft timovima pruža jednostavan način za zakazivanjevirtuelnih zakazanih obaveza, kao što su zdravstvene posete, finansijske konsultacije ili predavač Office časovi.

Plan za rasporede mogu da upravljaju više kalendara odseka i osoblja, kao i komunikacija sa unutrašnjim i spoljnim učesnicima iz jednog iskustva. Same virtuelne zakazane obaveze se održavaju putem Microsoft tima sastanakakoji nude robustan video konferenciju.

Pre nego što počnete sa aplikacijom, evo pet stvari koje treba da znate:

1. bukings pruža iskustvo koje je prilagođen različitim industrijama

Kada podešavate rezervacije za org ili Odsek, bićete upitani da izaberete jedan od sledećih tipova preduzeća:
 

Zdravstvena zaštita

Prodaja

Obrazovanje

VR

Ona podržava

Ostalo

Kada to uradite, dobićete određeni jezik za tip preduzeća u zakazanim obavezama i predlošcima e-pošte. Uvek možete da odaberete drugi za univerzalnije iskustvo.

2. vaš org može da ima neke kalendare za rezervacije


Razmislite o tome da li ima smisla da spoljni učesnici prime e-poruku o rezervisanja iz celokupne organizacije ili iz određenog odeljenja. To vam može pomoći da odlučite da li želite da podesite neke kalendarske kalendare, kao i šta da im imenujete. Svaki kalendar rezervacija odgovara 40 članovima osoblja, tako da velike orgove često biraju da postave kalendare po odeljenju. 

3. rezervacije rasporeda je lako i fleksibilno


Planiranje rezervacije podrazumeva popunjavanje obiиnog obrasca i dodavanje učesnika. Možete da dodate opcionalne unutrašnje beleške i da postavljate druge opomene za spoljne učesnike i zaposlene.

Kreiranje rezervacije u aplikaciji "Bukings" u Microsoft timovima

Možete da uštedite vreme kreiranjem različitih tipova zakazanih obaveza. Kada to uradite, svaki put kada izaberete tip zakazane obaveze za rezervacije, informacije koje ste uključili (na primer, upute za parkiranje, detalji o pripremama) automatski će biti poslate učesnicima.

4. učesnici mogu da se pridruže rezervisanja, sa nalogom tima ili bez njega


Učesnici – interno i spoljno – imaće povezanost sa udruženom timovima u svakoj e-pošti ili događaju koji se odnosi na njihovo rezervisanje.

Rezervacija aplikacije sa istaknutim vezom Poveži

Na radnoj površini učesnici mogu da se pridruže na Vebu ili da preuzmu aplikaciju timovi (preporučuje se). Saznajte više

Na mobilnom mobilnom, učesnici treba da preuzmu aplikaciju timovi, iako imaju opciju da se pridruže kao gost ili kreiraju nalog. Saznajte više

5. ekstra funkcionalnost je dostupna u programu Bukings

Dok aplikacija "Bukings" u timovima pruža razvijeni tok posla za planiranje i obavljanje virtualnih zakazanih obaveza, aplikacija "Bookings" vam omogućava da preduzimate dodatne radnje, na primer:

  • Objavljivanje stranice "Samouslužno planiranje"

  • Postavljanje logotipa za posao

  • Postavljanje poslovnog vremena

Da biste koristili ove dodatne funkcije, izaberite stavku (...) Više opcija u gornjem desnom uglu ekrana, a zatim Otvorite stavku bukings Veb App.

Opcija od timova za otvaranje rezervacije Veb aplikacije

Pogledajte sadržaj podrške za Bukings Veb aplikacije za više informacija.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×