Pregled e-poruka sa zastavicom

Zastavice olakšavaju pronalaženje i praćenje e-poruka u Outlook. Možete da označite poruke u okviru sebe, dok vizuelni podsetnik treba da se preduzme kasnije. Takođe možete da označite poruke koje šaljete drugim osobama, da biste im preusmerili ili pratili njihove odgovore.

Redigovanje svih poruka označenih zastavicom

U prijemnom poštanskom sandučetu

Možete brzo da sortirate Prijemno sanduče da biste mogli da prikazujete sve stavke označene zastavicom. Uradite nešto od sledećeg:

  • U prikaz sa više redova kliknite na dugme Raspoređeno po, a zatim izaberite stavku Označi kao: datum početka ili obeležavanje: krajnji rok.

  • U prikazu sa jednim redom kliknite na zaglavlje kolone statusa zastavice .

Korišćenje fascikle za pretragu

Poruke koje označite po zastavici automatski se pojavljuju u fascikli za pretragu za praćenje . Ako je fascikla izbrisana, možete ponovo da kreirate fasciklu za pretragu.

  1. Na kartici fascikla , u novoj grupi izaberite stavku Nova fascikla za pretragu.

  2. U dijalogu Nova fascikla za pretragu , u okviru čitanje pošteizaberite stavku Pošta označena zastavicom da biste pratili, a zatim kliknite na dugme u redu.

Napomena:  Fascikla za pretragu praćenja prikazuje ukupan broj poruka i ne samo broj nepročitanih poruka.

Korišćenje trenutne pretrage

Trenutna pretraga može da se koristi za pronalaženje stavki označene zastavicom unutar izabrane fascikle ili u svim fasciklama pošte.

  • Na kartici Početak , u grupi Pronađi izaberite stavku Filtriraj e-poštu, a zatim izaberite stavku označena zastavicom.

Vrh stranice

Bolje zajedno: upravljanje stavkama označenim zastavicom pomoću programa Outlook za iOS i Outlook za Android

Ako koristite Outlook za iOS ili Outlook za Android, možete da označite poruke za praćenje direktno sa mobilnog uređaja. Zastavice možete da prikažete i da izbrišete u toku.

Pregledanje odgovora označenih zastavicom od drugih osoba

Ako želite da pretražujete odgovore označene zastavicom od drugih osoba, sortirajte fasciklu " Poslate stavke " ili koristite pretragu.

Napomena:  Ova funkcija zahteva da primaoci koriste i Outlook.

Sortiranje fascikle "Poslate stavke"

Možete brzo da sortirate fasciklu " Poslate stavke " da biste mogli da prikazujete sve stavke označene zastavicom. Uradite nešto od sledećeg:

  • U prikaz sa više redova kliknite na dugme Raspoređeno po, a zatim izaberite stavku Označi kao: datum početka ili obeležavanje: krajnji rok.

  • U prikazu sa jednim redom kliknite na zaglavlje kolone statusa zastavice .

Pretraga u fascikli "Poslate stavke"

Možete da isvršite pretraživanje odgovora označene zastavicom pomoću dodatnih kriterijuma – tema poruke ili pošiljaoca.

  • Otvorite fasciklu " Poslate stavke ", kliknite desnim tasterom miša na poruku označenu zastavicom koju želite da pretražite, a zatim kliknite na dugme Pronađi, a zatim izaberite stavku poruke u ovom razgovoru ili porukama od pošiljaoca.

Vrh stranice

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×