Pregled pre štampanja probleme u programu Outlook

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Problem: kada koristite datoteka > Štampanje da biste prikazali dijalog "Štampanje" koja sadrži postavke štampača i pregled pre štampanja, trenutni prozor možda prebacuju na pozadinu iza glavnog prozora programa Outlook.

Objašnjenje: Outlook obrade pregled pre štampanja na glavnom niti korisničkog Interfejsa. Kod nekih štampača, u zavisnosti od raznih faktora uključujući, ali ne ograničene mreže kašnjenje, upravljačke programe štampača i složenost stavke koja se prikazuju, Outlook može da se pojavi ne reaguje tokom čekanja za operaciju štampanja da biste dovršili. Tokom ovog vremena uvedena u operativnom sistemu Windows Vista, poznat kao Prozor duplirane, funkcija će preuzeti prikazivanja prozora programa Outlook. Zbog problema sa kako funkcija prozoru duplirane prati kojem prozoru u procesu je trenutni prozor, povremeno kada se dovrši operaciju štampanja i Outlook ponovo odaziva, Windows upravljača bira glavnog prozora programa Outlook kao na prozor u prednjem planu. Ovo će dovesti glavnog prozora programa u fokus ispred drugih prozora, pomeranje ovih drugih sistema windows, uključujući prozor koji prikazuje u prikazu za štampanje u pozadini, iza glavnog prozora programa Outlook.

Radnja: možete umanjiti glavnog prozora programa Outlook da prikaza štampanje vrati u prednjem planu.

Više informacija potražite u članku: Windows duplirane.

Da biste pružili povratne informacije na ovaj određeni problem, pogledajte zadržite pregled pre štampanja u prednjem planu kada se štampa na Outlook UserVoice.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×