Sign in with Microsoft
New to Microsoft? Create an account.

Prijemno poštansko sanduče ili bilo koja fascikla za poštu može da se filtrira tako da prikazuje samo poruke koje nisu pročitane. Nepročitane poruke se podrazumevano pojavljuju podebljano u lista poruka.

 • U programu Outlook 2016 izaberite padajuće liste Sve na vrhu liste poruka, a zatim izaberite stavku Nepročitana pošta.

  Snimak ekrana prikazuje opciju "Nepročitana pošta" izabranu iz padajućeg menija "Sve" na traci "Prijemno poštansko sanduče".

 • U programima Outlook 2016, 2013 i 2010 izaberite padajuće memoe Filtriranje e-pošte u grupi Pronalaženje na traci i izaberite stavku Nepročitano .

  Filter E-mail command on the ribbon

 1. Na vrhu prijemnog poštanskog sandučeta kliknite u polje Pretraži trenutno poštansko sanduče. 

 2. Otkucajte isread:no, a zatim kliknite na dugme Unesite ili kliknite na dugme Nepročitano u grupi Suzi na traci.

  Napomena: Da biste prebacili pretragu na trenutnu fasciklu ili potfascikle, kliknite na dugme Trenutna fascikla ili dugme Potfascikle u grupiPepe na traci.

Fascikla za pretragu je fascikla sa unapred definisanim skupom kriterijuma za pretragu. Sadržaj fascikle za pretragu će se automatski ažurirati kao nove stavke koje ispunjavaju kriterijume.

 1. U Prijemnom poštanskom sandučetu odaberite karticu Fascikla > Nova fascikla za pretragu.

 2. Izaberite stavku Nepročitana pošta iz grupe Čitanje pošte, a zatim izaberite stavku U redu.

 1. U oknu za navigacijukliknite na znak plus (+) pored stavke Fascikle za pretragu da biste prikazali njene potfascikle.

 2. Izaberite fasciklu Nepročitana pošta.

  Vaše nepročitane stavke se prikazuju na listi poruka.

  Savet: Da bi fascikla Nepročitana pošta bila vidljivija, prevucite je u okno "Omiljene fascikle".

Važno: Kada izbrišete fasciklu za pretragu, e-poruke prikazane u fascikli za pretragu se ne brišu zato što se te stavke nikada ne čuvaju, samo prikazuju u fascikli za pretragu. Međutim, ako otvorite ili izaberete jednu ili više e-poruka prikazanih u fascikli za pretragu i izbrišete e-poruke, te poruke se brišu iz Microsoft Outlook fascikle u kojoj su uskladištene.

Fascikla Nepročitana pošta je jedna od unapred definisanih fascikli za pretragu. Ako je ne vidite u okviru Fascikle za pretragu u oknu za navigaciju, možete ponovo da je kreirate.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×