Pregled sistema Microsoft za izvršavanje

Microsoft To Do je ušao u "Preview" u aprilu 2017, iako se ovaj period od tog dana završio i proizvod je sada dostupan za Microsoft 365 kupce "generalno" ili "komercijalno". Kao tako, Microsoft To Do je uključena za korisnike po podrazumevanoj vrednosti i Access se upravlja putem licenciranja za korisnike.

Korisnici na stranici "Pregled" Microsoft To Do aplikacije (v 1.18 ili stariji) i dalje podležu željenim postavkama pregleda njihove administracije, koje su sačuvane u Microsoft 365 centru administracije putem preklopnika za saglasnost.

Ako želite da ažurirate ovu postavku za organizaciju, otvorite portal Microsoft 365 i kliknite na pločicu "administrator". 

Prikazuje pločicu administratora na Microsoft 365 portalu
Idite na stranicu "usluge & programskidodaci" u padajućem meniju "Postavke" na levoj strani:

Prikazuje izbor stranice „Usluge i programski dodaci“ u okviru „Postavke“

Kliknite na Zaduženja, obično na dnu liste:

Prikazuje izbor opcije „To-Do“ na stranici „Usluge i programski dodaci“

Preklopnik Microsoft To Do na "uključeno" za vašu organizaciju:
Prikazuje opcije za uključivanje/isključivanje na stranici pregleda za To-Do

Možete da pronađete kompletnu listu podržanih Microsoft naloga ovde: koji nalozi mogu da koristim pomoću korporacije Microsoft?

Imajte u vidu da pored ove organizacije ima pristup u celoj organizaciji, postoje i planovi usluge u Microsoft 365 apartmanima koji rade kao licence na korisničkom nivou i mogu da se koriste za upravljanje pojedinačnim pristupom Zaduženja. Da biste saznali više, pročitajte dodelu Microsoft licence.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×