Pregled skladišta podataka i usaglašenosti u aplikaciji Microsoft To-Do

Razumemo potrebu za bezbednim skladištem i usaglašenošću. Ovde možete da pronađete detalje o skladištu podataka i opštoj usaglašenosti aplikacije Microsoft To Do.

Zbog toga što Microsoft To Do koristi Exchange Online za skladištenje i sinhronizovanje podataka, klijenti imaju koristi od pouzdanosti, bezbednosti i usaglašenosti na koje su navikli u sistemu Exchange. Kada koristite Microsoft To Do, obaveze se skladište kao zadaci u Exchange Online poštanskom sandučetu, koje hostuje i podatke iz drugih Exchange modula kao što su pošta, događaji, kontakti i/ili beleške.

Exchange Online ima hiljade servera širom sveta i oni su široko distribuirani kako bi se obezbedilo da korisnici imaju ne samo najbolje performanse, nego i da budu sigurni da njihovi podaci ne napuštaju region u kojem se nalaze. Exchange prilikom usmeravanja saobraćaja uzima u obzir i pravne zahteve. Na primer, podaci iz Evrope podrazumevano ne napuštaju region EU zbog usaglašavanja sa standardima kao što su klauzule po modelu EU. Da biste saznali više o tome gde se nalaze vaši Microsoft 365 podaci, posetite karticu Centar za podatke.

Podaci se šifruju na usluzi
Exchange serveri i u tranzitu u aplikaciju i iz aplikacije za zaduženje na pregledač ili uređaj. U zavisnosti od konfiguracije i sam uređaj može da ima mogućnosti dodatnog lokalnog šifrovanja ili daljinskog brisanja kako bi doprineo tome.

Kompletan prenos, obrada i skladištenje podataka odvija se u usluzi Exchange Online. Kao takav, klijent
sadržaj i drugi unos podataka u Microsoft To Do mogu se smatrati bezbednim kao što su klijenti u aplikacijama kao što je Outlook, koje takođe koristi Exchange kao pozadinu.

Zbog toga što se veb aplikacija Microsoft To Do koja se hostuje na sajtu https://to-do.microsoft.com smatra uslugom u pogledu usaglašenosti, razvijena je u skladu sa industrijskim standardima za usaglašenost i stoga je prošla kontrole, na primer SOC 2 (Service Organization Controls) nadzor tipa 1.

Iako Microsoft To Do nije eksplicitno pomenuto u terminu usluge na mreži ili HIPO dogovoru o saradniku biznisa sa korporacijom Microsoft i Microsoft 365 kupcima, ove dodatke su u toku. U međuvremenu, važno je da imate na umu da je osnovna usluga (Exchange Online) navedena u oba dokumenta i predstavlja jedinu potporu za Microsoft To Do.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×