Preimenovanje grupe podataka

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Imena grupa podataka u programu _ z0z_ najčešće su povezana sa podacima radnog lista koji se koriste za grafikon, a promene koje načinite na tim podacima automatski se prikazuju na grafikonu. Ako želite da preimenujete postojeće grupe podataka ili da promenite vrednosti bez promene podataka na radnom listu, uradite sledeće:

 1. Kliknite desnim tasterom miša na grafikon sa grupom podataka koju želite da preimenujete i izaberite stavku Izaberi podatke.

 2. U dijalogu Izbor izvora podataka , u okviru stavke unosi legende (grupe)izaberite grupu podataka i kliknite na dugme Uredi.

  Dijalog „Izbor izvornih podataka“

 3. U polju ime grupe otkucajte ime koje želite da koristite.

  Dijalog „Uređivanje grupe“

  Ime koje otkucate se pojavljuje u legendi grafikona, ali neće biti dodat u radni list.

 4. Da biste promenili opseg podataka za grupe podataka, u polju vrednosti grupe otkucajte opseg podataka za grupu podataka ili unesite željene vrednosti.

  Vrednosti koje otkucate pojaviće se u grafikonu, ali neće biti dodate u radni list.

  Napomena: XY grafikon ima grupe x vrednosti i vrednosti grupe Y , a grafikon sa mehurićima ima x vrednosti, vrednost grupei veličinu mehurića grupe . Možete da promenite opseg podataka za svaku od tih vrednosti.

Takođe pogledajte

Promena grupa podataka u grafikonu

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×