Premeštanje datoteka na novi Windows 10 računar

Ako prelazite na novi PC, ne morate da ostavljate slike, video zapise, datoteke i fascikle. Možete ih sve dovesti na novi računar pomoću jedne od sledećih opcija.

Preporučujemo da koristite OneDrive da biste brzo sačuvali datoteke u oblaku. Zatim možete da dobijete datoteke na novom RAČUNARU i na svim svojim uređajima, uključujući telefon, tablet i još toga. Datoteke će takođe biti napravljene u okviru oblaka i zaštićene u oblaku, tako da budu pristupačne čak i ako se nešto desi RAČUNARU. 

Možete da dobijete OneDrive skladište oblaka na nekoliko načina – sa 5 GB besplatnog skladišta kada se prijavite pomoću Microsoft nalogaili pomoću 1 TB skladištenja kada se pretplatite na Microsoft 365. Poređenje planova 

Opcija pravljenja rezervnih kopija

Stvari koje treba uzeti u obzir

Sa OneDrive: 

  • Podaci se bezbedno skladište u oblaku

  • Možete lako da pristupite sadržaju na više uređaja

  • Ne morate da kupujete hardver

  • Oporavak datoteka je jednostavan i trenutno

Biće vam potrebno:

  • Lokacija za OneDrive skladišta

  • Pristup internetu

Napomena: Ako se selite sa Windows 7 računara, a ne sa Windows 10 računara, pogledajte članak Prelazak na Windows 10 računar za informacije o tome kako da ponesete vaše datoteke.

Gorenavedene opcije će vam pomoći da premestite datoteke na novi računar. Da biste pristupili omiljenim Microsoft aplikacijama i uslugama sa bilo kog uređaja, obavezno se prijavite pomoću Microsoft naloga. Ona će vas povezati sa alatkama i pretplatama, uz pomoć za upravljanje digitalnim životom, postavkama privatnosti i zdravljem i bezbednošću uređaja.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×