Premeštanje fascikle e-pošte

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada kreirate fasciklu e-pošte, nova fascikla se umeće po abecednom redosledu u okviru nadređene fascikle. Ako želite da promenite redosled fascikli e-pošte, možete da ih prevlačite i odbacite u prilagođeni redosled. Ako želite da premestite e-poštu iz jedne fascikle u drugu, pogledajte članak premeštanje ili kopiranje stavke u drugu fasciklu.

Premeštanje fascikle e-pošte

Na listi fascikli kliknite i držite ime fascikle, a zatim prevucite fasciklu na novu lokaciju. Možete da prevučete i otpustite fascikle u okviru jednog poštanskog sandučeta ili Outlook datoteka sa podacima (. PST) ili između poštanskih sandučića i Outlook datoteka sa podacima (. PST).

Takođe možete kliknuti desnim tasterom miša na fasciklu na listi fascikli, a zatim izabrati stavku premesti fasciklu iz kontekstualnog menija. Otvoriće se dijalog koji vam omogućava da odaberete odredište fascikle.

Abecednom redosledu mojih fascikli

Ako ste premestili fascikle i sada želite da ih vratite po abecednom redu, izaberite meni fascikla , a zatim u okviru Obriši, izaberite stavku Prikaži sve fascikle A do Z.

Poređajte fascikle po abecednom redu tako što ćete izabrati stavku „Prikaži sve fascikle A do Z“.

Takođe pogledajte

Prebacivanje između Outlook fascikli

Kreiranje fascikle za pretragu

Korišćenje pravila za upravljanje e-poštom

Pravljenje pravila na osnovu pošiljaoca e-poruke

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×