Premeštanje polja u izvoru podataka

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako želite da promenite položaj polja koje ste dodali izvor podataka, Microsoft InfoPath Blog tima: Premeštanje polja u izvoru podataka vam pokazuje kako da premestite tih polja pomoću miša ili tastature.

Tehnika u ovom blogu primenjuju se samo na polja koja ste dodali u izvoru podataka. Nije moguće premestiti polja u izvoru podataka koji je zasnovan na spoljnog izvora podataka, kao što su baze podataka ili Veb usluge. U spoljnom izvoru podataka određuje položaj polja u izvoru podataka predloška obrasca i redosleda tih polja nije moguće promeniti u programu InfoPath.

Više informacija o poljima i izvorima podataka potražite u sledećim člancima:

Poboljšavamo na lokaciji Office Online na osnovu povratnih informacija koje dobijamo od korisnika poput vas. Ako ovaj članak je koristan za vas, recite nam tako što ćete glasanje u okviru odeljka je koristan ove informacije na dnu ovog članka. Ako nije bilo korisno, voleli bismo to znati. (Više detaljna može biti o problem bolje.)

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×