Imate projekat koji pratite na radnoj Project koju želite da premestite na mrežu? .mpp datoteku možete da premestite iz sistema Project 2016 ili novije datoteke u novi projekat u programu Project za veb Power Apps iskustvo.

  1. Započinjete rad u Project Power Apps. Saznajte više

  2. Idite na karticu Moji aktivni projekti.

  3. Na traci izaberite stavku Uvezi iz Project.

  4. U dijalogu izaberite stavku Odaberi datoteku.

  5. Potražite .mpp datoteku koju želite da uvezete i izaberite stavku Otvori.

  6. U dijalogu Uvoz prilagođenih polja odaberite do 10 prilagođenih polja koja želite da uvezete u fasciklu Project za veb projekat, a zatim izaberite stavku Gotovo.

  7. Pojavljuje se poruka Uvezi kompletnu poruku koja navodi sve funkcije iz Project datoteke na radnoj površini koje nisu podržane u programu Project za veb i koje su promene napravljene da bi se dozvolio uvoz. Pregledajte ove promene, a zatim kliknite na dugme U redu da biste počeli da radite na projektu Project za veb.

Napomene 

  • Neke funkcije programa Project računare nisu podržane u programu Project za veb. Saznajte više

  • Proces uvoza neće izmeniti ili uticati na .mpp datoteku. Ako novi Project za veb projekat ne funkcioniše, možete da ga izbrišete i pokušate ponovo ili da se vratite na korišćenje originalnog Project projekta za računare.

  • Projekat koji želite da uvezete ne sme Project za veb ograničenja i granice. Ako jeste, a ipak pokušate da je uvezete, dobijate grešku.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×