Premium funkcije na Outlook.com za Microsoft 365 pretplatnice

Uživajte u napredoj zaštiti od phishinga i malvera, bez reklama i drugih premium funkcija za Outlook.com nalog – sve to deo vaše Microsoft 365 Family ili Microsoft 365 Personal pretplate.

  • Personalizovana adresa e-pošte. Microsoft 365 mogu da kreiraju personalizovanu adresu e-pošte koja je povezana sa vašim Outlook.com poštanskim sandučetom. Na primer, yourname@example.com

  • Napredna bezbednost e-pošte. KaoMicrosoft 365, dobijate poboljšane bezbednosne alatke koje vam pomažu da zaštitite prijemno sanduče od phishinga i malvera. Saznajte više o naprednim Outlook.com bezbednosti za pretplatnice.

  • Šifrovanje e-pošte. Outlook.com uključuje šifrovanje i sprečava funkcije prosleđivanja koje obezbeđuju da poverljive i lične informacije koje delite putem e-pošte ostanu šifrovane i ne ostavljaju Microsoft 365. Ovo je korisno kada nemate poverenja u to da je dobavljač e-pošte primaoca bezbedan. Saznajte više o šifrovanim porukama.

  • Interfejs bez ogovora. Microsoft 365 pretplatnicima uživaju u besplatnom poštanskom sandučetu bez Outlook.com odata. Bez o njih imate manje smetnja i uživajte u bržim vremenima učitavanja stranice.

  • Veće skladište poštanskog sandučeta. Microsoft 365 pretplatnici dobijaju 50 GB prostora za skladištenje e-pošte kao pogodnosti pretplate. Imaćete 50 GB skladišta e-pošte na raspolaganju.

    Napomena: Pretplatnicima na probnu Microsoft 365 50 GB nije dostupno. Povećano skladište postaje dostupno tek kada počne plaćena pretplata.

  • Premium podršku. Microsoft 365 obuhvataju premium korisničku podršku, tako da ako treba da se obratite korporaciji Microsoft za pomoć, dobijate naš najviši nivo usluge.

NisteMicrosoft 365 pretplatnici? Samo Outlook.com na viši nivo. Microsoft 365 Family i Microsoft 365 Personal pretplatnici dobijaju sve ove pogodnosti, kao i najnovije verzije potpunih Kancelarija aplikacija i usluga u oblaku. Saznajte više o Microsoft 365. 

Najčešća pitanja

Pogodnosti pretplate bez oda, znači da nećete videti ojačanje u baneru sa liste poruka kada koristite Outlook.com.  I dalje ćete primati sve poruke poslate na vaš nalog, od kojih neke mogu biti oglasi koje ste upisali za prijem ili neželjena pošta.

Najučešća pitanja o pretplatama

Cene se razlikuju u zavisnosti od lokacije. Pogledajte troškove za svoju zemlju.

Ove pogodnosti se automatski aktiviraju za Microsoft 365 pretplatnicima koji imaju Outlook.com poštansko sanduče povezano sa pretplatom. Outlook.com poštanskim sandučićima se završavaju sa @outlook.com, @hotmail.com, @live.com i @msn.com.

Uz pretplatuMicrosoft 365 Family možete da delite pogodnosti sa do 5 drugih osoba. Ako osobe sa kojima delite pogodnosti imaju Outlook.com poštanske sandučiće, automatski će dobiti pogodnosti. Saznajte više o pogodnostima deljenja Microsoft 365 Home pretplate.

Ne, ove pogodnosti važe samo ako je vaša pretplata povezana sa Outlook.com nalogom. Outlook.com-adrese koje se završavaju sa @outlook.com, @hotmail.com, @live.com i @msn.com.

I dalje ćete imati pristup Outlook.com nalogu, ali će se premium pogodnosti deaktivirali.

Outlook.com Premium samostalna ponuda je sada zatvorena za nove pretplatnike. Trenutni pretplatnici mogu da obnove pretplate i da nastave da dobijaju pogodnosti pretplate. Da biste saznali više, Outlook na Premium koji su zatvoreni za nove pretplatnice.

Korisnička pitanja za poslovne korisnike

Ne. Outlook.com potrošačke usluge, tako da se ove pogodnosti primenjuju samo na Microsoft 365 potrošačke pretplate – Microsoft 365 Family i Microsoft 365 Personal.

Da, morate da se prijavite na svoj nalog Microsoft 365 kao administrator i uklonite domen. Za detaljna uputstva idite na Uklanjanje domena iz usluge Microsoft 365. Ako domen u Microsoft 365 ima zavisnosti (na primer, korisnike, grupe i pseudonime), biće vam obezbeđena lista objekata koje morate da uklonite.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Za pomoć u Outlook.com izaberite stavku ? na vrhu Outlook.com prozora.

Za pomoć oko Microsoft naloga ili pretplate posetite pomoć za Microsoft nalog.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×