Pretplata na RSS feed

Really Simple Syndication (RSS) pruža brz način da pročitate najnovije objave na omiljenim veb lokacijama. Mnoge veb lokacije pružaju RSS feedovi tako da se kada se proknjiži članak ili rezime članka, šalje se u fasciklu RSS feed u Outlook. Ako ste dodali RSS feed u Outlook i želite da opozovete pretplatu na RSS feed, pogledajte članak uklanjanje RSS feeda iz programa Outlook.

Kada prvi put dodate RSS feed u Outlook, od vas se traži da odaberete da li želite da sinhronizujete listu RSS feedovi pretplate između Outlook i Lista uobičajenih feedova (CFL). Bez obzira na to koju opciju odaberete, kasnije možete da promenite taj izbor.

 1. Na kartici datoteka odaberite stavku Opcije > Napredno.

 2. U dijalogu opcijeOutlook , u okviru RSS feedovipotvrdite ili opozovite izbor u polju za potvrdu Sinhronizovanje RSS feedova sa listom uobičajenih feedova (CFL) u operativnom sistemu Windows .

  Sinhronizovanje RSS feedova

  Sinhronizovanje RSS feedova

 1. Na Veb stranici odaberite ikonu RSS feed, kao što je Slika dugmeta , RSS dugme ili XML dugme , za sadržaj koji želite da primite.

 2. Kada se RSS feed otvori u Internet Explorer, odaberite stavku Pretplata na ovaj feed.

Napomena: Ako niste odlučili da sinhronizujete RSS feedove na listi uobičajenih feedova (CFL) u operativnom sistemu Windows, u Outlook nećete videti taj RSS feed.

 1. U Outlook, kliknite desnim tasterom miša na fasciklu RSS feedovi i odaberite stavku Dodaj novi RSS feed.

 2. U dijalogu novi RSS feed unesite URL RSS feed.

  Upisivanje URL adrese za RSS feed

  Savet: Ako vam je potrebna pomoć da pronađete RSS feed na Veb lokaciji, potražite ikonu RSS. Slika dugmeta kliknite desnim tasterom miša na tu ikonu, a zatim je kopirajte u ostavu. Pritisnite kombinaciju tastera CTRL + V da biste nalepili informacije iz ostave u okvir RSS feed lokacije.

 3. Odaberite stavku dodaj > u redu.

Da biste uklonili RSS feed iz Outlook, kliknite desnim tasterom miša na fasciklu koja sadrži RSS feed i odaberite stavku Izbriši fasciklu. Ova radnja će otkazati pretplatu na RSS feed u Outlook.

Napomena: Ne možete da izbrišete podrazumevane RSS feedove fascikle iz programa Outlook. Ali možete da izbrišete sve potfascikle koje sadrže RSS feedove koje ste dodali.

Možete i da uklonite RSS feed kroz dijalog Postavke naloga .

 1. Izaberite stavke > Postavke naloga > postavkama naloga.

 2. Na kartici RSS feedovi odaberite RSS feed iz koje želite da opozovete pretplatu, a zatim odaberite stavku Ukloni.

Napomena: Ako ne možete da uklonite RSS feed u Outlook, a sinhronizovane Outlook sa CFL, pogledajte odeljak Uklanjanje RSS feeda koji se ponovo pojavljuje u programu Outlook.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×