Pretvaranje polja za potvrdu u grupu dugmadi opcije

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možete da koristite opciju Promeni u koji se pojavljuje kada kliknete desnim tasterom miša kontrolu da biste brzo pretvorili jedan tip kontrole u drugi. Na primer, možete da konvertujete skup polja za potvrdu u grupu dugmadi opcije.

Kada želite da korisnici mogu da se samo jedan izbor iz ograničenog skupa opcija, možete da koristite grupu dugmadi opcije u programu Microsoft Office InfoPath predložak obrasca.

  1. Kliknite na jednu od polja za potvrdu koje želite da konvertujete, a zatim držite pritisnut taster CTRL i kliknite na svaki dodatni za potvrdu koje želite da konvertujete u predlošku obrasca.

  2. U meniju Uređivanje postavite pokazivač Promeni u, a zatim kliknite na Dugme opcije.

    Grupu dugmadi opcije sada se pojavljuje umesto u poljima za potvrdu u predlošku obrasca. Svako dugme opcije je povezana sa istog polja u izvoru podataka. Kada korisnik klikne na dugme opcije, vrednost koja je povezana sa tim dugmetom opcije je uskladištena u polju.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×