Preusmerite se na stranicu Delve profila kada kliknete na OneDrive u Microsoft 365 pokretanju aplikacija

Problem

Kada kliknete na OneDrive uMicrosoft 365 pokretanje aplikacije, preusmerite se na Office delve profil umesto Microsoft OneDrive za posao ili školu.

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, Microsoft 365 administrator mora da dodeli korisnicima pravo da kreiraju svoje lokacije "Moji Veb lokacije". To je zato što se na mojim lokacijama kreira OneDrive stranica. Da biste ovo ispravno dodelili, slijedite ove korake:
 

  1. U SharePoint centru administracije izaberite stavku korisnički profili.

  2. U odeljku osobe izaberite stavku Upravljanje dozvolama korisnika.

  3. Dodajte korisnike koji zahtevaju dozvole za kreiranje lokacije mojih lokacija. Ova postavka podrazumevano se podešava svima osim spoljnim korisnicima.

  4. Kada dodate korisnika, korisnike ili grupu, uverite se da je izabran korisnik, korisnici ili grupa, idite u odeljak dozvole , a zatim potvrdite izbor u polju za potvrdu pored stavke Kreiraj ličnu stranicu (obavezno za lično skladište, feed za vesti i praćene sadržaje).

  5. Kliknite na dugme u redu, a zatim neka korisnik Potraži OneDrive stranicu da bi kreirao lokaciju.

Više informacija

Do ovog problema dolazi kada lični sajt korisnika nije kreiran, a korisnik nema dozvole za kreiranje sajta. Lokacija je obično obezbeđena kada korisnik prvi put pregleda stranicu.


I dalje vam je potrebna pomoć? Idite u Microsoft Community.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×